Cu Assassin's Creed Infinity, Ubisoft sunt multe de demonstrat

Sursa: Ubisoft

Assassin's Creed Infinity se transformă în serviciul live. Potrivit unui raport de Bloomberg, Ubisoft propune să „creeze o platformă online masivă care să evolueze în timp”, iar Infinity va „conține mai multe setări cu spațiu pentru a se stinge la altele în lunile și anii după debutul său.„Ubisoft în sine nu a confirmat nicio modificare a serviciului live, dar a scris într-o postare pe blog că Assassin's Creed Infinity va fi un efort uriaș între studiouri.

Este de netăgăduit că aceste tipuri de experiențe au avut un succes extraordinar în industria modernă a jocurilor de noroc, deoarece titluri precum Fortnite și GTA V au devenit unele dintre cele mai profitabile dintre toate timpurile structurate lor de servicii live. Dar aceasta este cea mai bună direcție pentru Assassin's Creed??

Este serviciul live cu adevărat cea mai bună direcție pentru Assassin's Creed?

Pe de o parte, sunt încântat de perspectivă de a vizita mai multe setări, deoarece unul dintre punctele forte ale francizei este capacitatea de a explora și de a-ți scufunda în diferite epoci istorice diferite. Pe de altă parte, sunt îngrijorat de cum ar arăta o „platformă online masivă” pentru o serie care să aibă ferm plantate în genul RPG de acțiune pentru un singur jucător. Assassin's Creed Infinity va acționa ca un centru pentru numeroase aventuri diferite pentru un singur jucător sau va schimba franciza în direcția multiplayer mondială comună? Vor exista microtranzacții și măcinare pentru pradă? Cum vor fi transmis jucătorilor povestea și narațiunea – unul dintre pilonii de bază ai francizei?

Este imposibil să faci vreo judecată concretă înainte de a fi dezvăluite mai multe detalii despre Assassin's Creed Infinity, dar indiferent, cred că este ciudat ca Ubisoft să-și asumă un risc atât de mare cu franciza sa cea mai mare și de succes. Un serviciu live Assassin's Creed poate fi profitabil, dar va atrage publicul de bază al seriei care a ajuns să aprecieze Assassin's Creed ca o serie cu un singur jucător bogat în funcții?

Sursa: Ubisoft

Ceva care este, de asemenea, îngrijorător este istoricul constant slab la Ubisoft cu experiențe de servicii live. Atât Divizia, cât și Divizia 2 s-au străduit să rămână relevante pe perioade lungi de timp din cauza lor probleme legate de erori și a incapacității Ubisoft de a menține jucătorii, deși editorul plănuiește în mod admirabil să aducă mai mult conținut în The Division 2. în cursul acestui an. Jocul de lupte medieval unic For Honor a fost mult timp critic pentru echilibrarea sa dureros de lentă și recompensele de sezon milquetoast. Hyper Scape, shooter-ul Ubisoft axat pe mobilitatea verticală Battle Royale, a simțit că a fost complet mort la sosire. Ubisoft a înregistrat un adevărat succes în multiplayer doar cu Rainbow Six: Siege, shooter-ul său tactic multiplayer.

Ubisoft nu a demonstrat că poate suporta bine experiențe de servicii live.

Pentru ca jocurile de serviciu live să reușească, au nevoie de remedieri rapide, corecții frecvente de reglare și echilibrare și motiv pentru a reveni mai mult pe măsură ce timpul trece. Aproape tuturor încercărilor anterioare și actuale ale Ubisoft de a crea o experiență de serviciu live satisfăcătoare au lipsit aceste cerințe și, din această cauză, mă tem că Ubisoft nu este pregătit să ofere Assassin's Creed suportul de care are nevoie pentru a prospera. în această parte a industriei. Se simte mai puțin ca o evoluție naturală pentru Assassin's Creed și mai mult ca o încercare zadarnică de a urma tendințele - potențial înstrăinând publicul său principal în acest proces.

În general, între potențiala trecere de la jocul RPG pentru un singur jucător care care a plasat Assassin's Creed pe hartă în primul rând și eșecul constant la Ubisoft de a promova jocurile de serviciu live de succes, sunt foarte sceptic cu privire la Assassin 's Creed Infinity. Ubisoft are multe de dovedit aici. Mingea este în terenul ei.

Gândurile tale

Sunteți de acord cu mine că Ubisoft are multe de demonstrat cu Assassin's Creed Infinity sau sunteți încrezător că jocul va fi bun? Spune-mi părerea ta în comentarii.

De asemenea, pentru cel mai recent RPG Assassin's Creed, consultați Assassin's Creed Valhalla. Este unul dintre cele mai bune jocuri Xbox de pe piata in acest moment, iar colega mea Jennifer Locke a declarat ca i-a placut jocul in recenzia sa Assassin's Creed Valhalla. Ea a remarcat că „în ciuda unor capcane, Valhalla este un joc puternic, cu multe de care să te bucuri. Prezintă o lume frumoasă de explorare, mituri interesante și lupte antrenante pentru a te ține pe picioarele tale.„Este disponibil pentru 60 USD pe PC-urile Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4 și PS5 și Windows 10 (și Windows 11).

Pentru glorie

Assassin's Creed Valhalla

Traieste-ti fantezia vikinga

Assassin's Creed Valhalla oferă un loc de joacă minunat de explorat cu o luptă excelentă. Deși povestea pare inutilă de lungă, este o poveste vikingă distractivă, amestecată cu elementele științifico-fantastice ale seriei.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD pe Amazon
  • 30 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here