The Witcher 3 pe Xbox Series X, S, PS5 și PC primește un DLC pentru seria Netflix

Sursa: CD Projekt Red

Ce trebuie sa stii

  • The Witcher 3: Wild Hunt a fost lansat pentru prima dată în 2015, cu două extinderi majore și mai multe pachete DLC adăugate mai târziu.
  • La începutul acestui an, CD Projekt Red a confirmat că un upgrade pentru The Witcher 3 este în dezvoltare pentru cele mai recente console și PC.
  • La WitcherCon, CD Projekt Red a anunțat că noi articole inspirate din seria Witcher Netflix vor fi incluse în acest upgrade.

Unul dintre cele mai bune jocuri Xbox devine și mai bun. În timpul primului WitcherCon de vineri, CD Projekt Red și echipa din seria Netflix Witcher s-au unit pentru a vorbi despre toate lucrurile despre Witcher, inclusiv un anunț frumos pentru fanii The Witcher 3: Wild Hunt și serialul Netflix. Actualizarea de generație curentă a jocului, anunțată anterior, primește câteva suplimente îngrijite sub formă de articole DLC inspirate din seria Netflix.

Actualizarea The Witcher 3: Wild Hunt de nouă generație vine anul acesta pe PS5, Xbox Series X/S și PC! Iată o prezentare a copertei noastre actualizate.
Alertă spoiler: am pregătit gratuit și câteva DLC-uri inspirate de @witchernetflix ?
Mai multe informații în curând! poza.stare de nervozitate.com/Hs7LwWzUAt

— The Witcher (@witchergame) 9 iulie 2021

Acestea vor lua probabil forma unor săbii și armuri concepute în același mod ca echipamentul lui Geralt din spectacol, dar va trebui să așteptăm mai multe informații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În prezent, această actualizare este programată să sosească la sfârșitul acestui an pe Xbox Series X, Xbox Series S, PC și PS5. Deși nu avem multe detalii în acest moment, cu privire la ceea ce va implica această actualizare, CD Projekt Red a confirmat că upgrade-ul va aduce timpi de încărcare mai rapid și ray-tracing. De asemenea, va fi complet gratuit pentru oricine deține deja The Witcher 3: Wild Hunt pe Xbox One, PS4 sau PC.

Nu a fost anunțată o dată exactă de lansare pentru acest upgrade și nici pentru upgrade-ul Cyberpunk 2077, care este de asemenea programat să sosească la sfârșitul acestui an.

Argint și oțel

The Witcher 3: Wild Hunt

Găsește-l pe Ciri

The Witcher 3: Wild Hunt este o căutare epică care îi vede pe jucători luând săbiile duble ale lui Geralt din Rivia, Lupul Alb. Ucide monștri pentru monedă și găsește un Copil al Profeției înainte ca lumea să fie distrusă.

  • 30 USD pe Amazon
  • 50 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here