WinZip de extinde lista de aplicații productivitate Windows într-un mod mare.

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • WinZip este extinde marca.
  • Va fi în continuare o opțiune de preferat pentru compresie, partajare și criptare.
  • O multitudine WinZip sunt aici pentru a aplica productivitatea în diferite sectoare.

Gestionarea fișierelor a fost doar începutul. WinZip extinde acoperirea pentru a acoperi gestionarea imaginilor, crearea PDF-urilor și backup-ul datelor. Funcționalitățile sunt multitudine în noua eră a WinZip 26 Pro.

Într-un comunicat de presă mare, WinZip a detaliat exact ceea ce ar trebui să se aștepte consumatorii interesați de noile funcții care se extind pe legendara compresie a fișierelor, partajarea și criptarea fișierelor "WinZip"." Iată câteva dintre cele mai importante: procese simplificate de partajare a fișierelor, suport pentru unitatea NAS Personal Cloud și suport pentru Windows Environmental Strings. Dar caracteristicile sunt vârful aisbergului; WinZip are aplicații complete noi pe drum și pentru ai folosi WinZip Pro.

  • WinZip PDF Express: Creați fișiere PDF din orice document și exportați un PDF într-un fișier Word sau imagine. Reordonați, adăugați sau ștergeți pagini sau pagini filigrane din orice fișier PDF și combinați mai multe formate de fișiere precum Excel, JPG, Word și multe altele într-un singur PDF. Când PDF-ul este gata, utilizați puterea WinZip Share Express integrat pentru a securiza și a partaja fișierul într-un singur pas ușor într-o sau mai multe locații. Profitați de criptare AES pe 256 de biți pentru a proteja datele sensibile.
  • WinZip Image Manager: gestionați, partajați și asigurați cu încredere fișierele foto, totul într-o aplicație dedicată. Convertiți cu ușurință formate, rotiți, redimensionați și decupați una sau mai multe imagini. Pentru o securitate sporită, utilizatorii pot elimina informații despre camere, date EXIF, inclusiv expunerea camerei, data/ora la care a fost capturată imaginea, precum și coordonatele GPS.
  • WinZip Secure Backup: Beneficiați de rutină de backup simplu și puternic și păstrați datele importante în siguranță. Salvați oriunde sau copie criptată a datelor locale sau cloud pentru un nivel suplimentar de securitate. Acest motor ușor, dar puternic, care include detectarea dublării fișierelor, se adresează atât consumatorilor, cât și ale nevoilor.

Pe scurt, dacă vă place experiența de bază WinZip, dar simțiți că ar putea folosi puțin mai multă utilitate, solicitările dvs. (ne)spuse au primit răspuns.

Gestionarea fișierelor

WinZip 26 Pro

Obține fermoar

Doriți toate noile funcții, aplicații și orice altceva compania intenționează să includă în pachetul său deja extins? În acest caz, WinZip 26 Pro este opțiunea pentru tine.

  • 49 USD.95 la WinZip

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here