Limitările Windows Phone „Tango” au fost confirmate oficial

Microsoft a fost ocupat cu actualizarea site-ului web oficial Windows Phone pentru a include detalii despre noi funcții și limitări care vor fi introduse cu Windows Phone "Tango". LiveSide a adunat toate restricțiile care vor fi impuse telefoanelor care au 256 MB RAM - cerința sistemului de revizuire care va introduce dispozitivul cu buget redus.

  • Restricțiile aplicației Windows Phone Marketplace – Unele aplicații care folosesc intens procesor au cerințele de memorie și nu vor funcționa telefoanele cu 256 MB de RAM.
  • Abonamente la podcast și podcasturi video – Nu veți putea să gestionați abonamentele la podcasturi pe telefon sau să vizionați podcasturi video.
  • local Cercetașul – Nu veți putea folosi serviciile Bing Local Scout.
  • Comutare rapidă între aplicații – Comutarea rapidă între aplicații (multitasking) va fi dezactivată.
  • Încărcare automată a fotografiilor SkyDrive – Încărcarea automată a fotografiilor SkyDrive va fi dezactivată.
  • Redare video HD – Incapacitatea de a reda videoclipuri comprimate cu unele dintre codecurile enumerate.
  • Agenți de fundal – Pentru a elibera RAM pentru prim-plan pe dispozitive de 256 MB, agenții generici de fundal (PeriodicTasks / ResourceIntensiveTasks) sunt dezactivați.

Pe lângă limitările de mai sus, au existat o serie de îmbunătățiri observate în fotografiile scurse anterior ale „Tango” care includ mai multe atașări de fișiere în SMS, capacitatea de a înregistra și de a trimite clipuri vocale/video și alertă de servicii de localizare recentă dezvăluită. pictograma.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft a publicat, de asemenea, o nouă intrare pe blog pentru dezvoltatori, care intră în detalii despre problemele optimizării aplicațiilor pentru specificațiile inferioare ale sistemului. De la dezvoltarea timpului de pornire și reducerea utilizării memoriei până la gestionarea reducerilor de caracteristici. Mike Battista, care a scris articolul de blog, recomandă dezvoltatorilor să folosească emulatorul de 256 MB din SDK pentru a testa aplicația cu un comportament de rulare identic ca un dispozitiv sportiv de 256 MB.

Sursa: Windows Phone Team Blog, prin: LiveSide

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here