Windows Phone Tango poate avea o blocare catastrofală a browserului web [Video

Răsfoind Bild.poate fi periculos pentru sănătate Tango

Odată cu lansarea Windows Phone Tango, poate că nu este o surpriză fapt că unele erori izolate pot fi descoperite pe parcurs. Până acum, nu au apărut prea multe, dar există unul care este interesant, deși aparent rar.

Utilizatorii au descoperit că navigând la site-ul german de știri Bild.de pe telefonul lor, cu “Desktop” activat poate duce la blocarea dispozitivului de către browser. Site-ul Bild.de folosește implicit sau versiune WAP mobilă și există și o aplicație Windows Phone, dar utilizatorii sunt liberi să-și folosească IE9 în modul desktop pentru a vedea site-ul „ca atare”.

Am testat scenariul pe telefonul nostru Tango (Focus 2) și desigur, la încărcarea paginii a doua oară, acesta blochează dispozitivul. Deoarece Internet Explorer este o aplicație nativă, aplicațiile native pot bloca sistemul de operare, în timp ce aplicațiile terțe nu ar trebui să poată face acest lucru.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Teoria pare să se învârte în jurul ideii că Bild.de este foarte intens grafic, o mulțime de fotografii fiind împinse în browser. Combinat cu supraîncărcarea redusă a Tango pentru dispozitive de 256 MB și pare să distrugă toată memoria disponibilă de pe telefon (desigur că nu putem exclude erorile javascript sau altceva). replica singur accidentul urmând aceste instrucțiuni:

  • Activați modul „Desktop” în browser
  • Navigați la Bild.de, se poate încărca bine
  • Navigați la alt site, apoi reveniți la Bild.de
  • Browserul ar trebui să se blocheze la încărcare

Blocarea rezultată înseamnă că va trebui să trageți bateria (sau să obțineți apăsat butonul de pornire timp de 10 secunde) pentru a reporni telefonul. Am încercat acest lucru pe un dispozitiv Windows Phone Mango (HTC Titan) și nu am putut replica accidentul. De asemenea, nu am avut probleme cu un Galaxy Nexus cu Android 4.1, adică acest lucru pare cu siguranță corelat cu Windows Phone „Tango”.

Este un bug îngrozitor? Cu siguranță nu, dar ar putea fi folosit ca să exploateze de către niște oameni nefericiți, chiar dacă asta nu se pare îndepărtat. Totuși, sperăm că Microsoft va vedea acest lucru și îl va repara pentru următoarea versiune a sistemului de operare.

Actualizați: Pentru a face lucrurile și mai confuze, nu sunt toate dispozitivele. Lumia 900 cu Tango este în regulă, dar rapoartele XDA de la Radar, Omnia 7, Lumia 800 și Focus 2 au accidentul.

Sursa: XDA; Mulțumesc DerAusgewanderte, pentru pont

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here