Colecții din magazinul Windows Phone: AppCampus Showcase

Rezumatul jocului central Windows Phone: AppCampus Showcase

Pentru cei care nu sunt familiarizați, proiectul AppCampus este un efort de colaborare între Microsoft, Nokia și Universitatea Aalto pentru a ajuta la construirea conținutului nou pentru platforma Windows Phone. Este o resursă excelentă de care pot folosi dezvoltatorii în timp ce se străduiesc să dezvolte noi aplicații și jocuri pentru Windows Phone Store.

AppCampus a ajutat la producerea unor titluri precum Dark Lands, Foundbite, Project Tripod și SongArc.

AppCampus Showcase este una dintre numeroasele colecții Windows Phone Store și evidențiază sau selecție largă de titluri Windows Phone dezvoltat prin inițiativa AppCampus. Colecția și peste cincizeci de aplicații produse cu ajutorul AppCampus și am câteva jocuri pentru a evidenția în Breviarul central Windows Phone din această săptămână.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a evita repetarea, toate titlurile de jocuri din runda acestei săptămâni sunt disponibile pentru dispozitivele cu reduse memorie.

Oaia de buzunar

Pocket Sheep este un joc arcade în care jucătorii au sarcina să ajute sau turmă de oi să navigheze printr-un labirint, ajungând în cele din urmă la o pășune luxuriantă, verde, coaptă pentru pășunat. În timp ce conceptul de joc sună ușor, îndrumarea oilor în jurul răsturnărilor se aseamănă cu a scoate pisicile din camera de zi.

Mecanica jocului este destul de simplă. Atingeți și mențineți apăsat ecranul pentru a trage ulei de-a lungul. Jocul acceptă multi-touch, așa că dacă o oaie se rătăcește din turmă, o poți strânge cu al doilea deget. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați jucat un joc de răsucire de buzunar, dar după câteva încercări eșuate, vă simțiți în stare să degetele la mai multe sarcini. De asemenea, vă veți găsi învârțiți des telefonul Windows pentru a obține cel mai bun unghi de abordare pentru a împinge oaia într-o direcție sau alta.

Ce îmi place la Pocket Sheep? Grafica este bine desenată, cu, îndrăznesc să spun, un anumit nivel de drăgălășenie. Dar nu lăsa drăgălașul oilor să te păcălească. Labirinturile pot deveni interesante cu poduri în mișcare, vulcani și alte pericole de depășit. Unele dintre niveluri au un aspect mai mult de joc de puzzle cu toate părțile în mișcare și altele. Este un joc simplu, atractiv, dar provocator.

Ce nu-mi place? Pocket Sheep are treizeci de niveluri de joc și nouăzeci de cărți de colecție de câștigat (realizări). Deși jocul poate să nu fie ceașcă de ceai pentru toată lumea, singurul dezavantaj real al jocului este că are nevoie de mai multe niveluri de joc.

Există câteva detalii despre bannerele pop-up, care pot deveni puțin enervante, dar am văzut și mai rău. Aș fi preferat reclamele limitate la meniul principal și hărțile la nivel de joc, dar așa cum sunt, nu sunt prea impunătoare. În plus, ajutor la păstrarea jocului într-o ofertă gratuită.

Oile de buzunar sunt un 4.Evaluare de 5 stele în Windows Phone Store, o evaluare pe care nu o vom contesta. Este un joc plăcut pentru Windows Phone, care se potrivește perfect cu Kid's Corner, precum și cu biblioteca principală de jocuri.

  • Pocket Sheep – Windows Phone 8.x – 23MB – Gratuit – Link magazin

Triburi Dino

Dino Tribes este un joc preistoric de potrivire în trei în care ești însărcinat să creeze potriviri a trei sau mai multe din acele persoane de dinozaur. În loc să creeze potrivirile în mod tradițional schimbând piese de puzzle adiace, Dino Tribes are o alunecare a liniilor mecanice. Glisați coloane și rânduri complete pentru a crea potrivirile.

Jocul este distribuit pe mai multe niveluri și există o provocare zilnică disponibilă. Fiecare nivel de joc are o țintă de punctaj de atins într-un număr de stabilitate de mișcări. Power-up-urile sunt disponibile atunci când creați potriviri de patru sau mai multe. Aveți, de asemenea, un magazin de jocuri de unde puteți alege upgrade-uri, boost-uri și power-up-uri cu aurul câștigat în timpul jocului.

Ce îmi place la Dino Tribes? Cred că mecanismele de alunecare îi ajută pe Dino Tribes să iasă puțin în evidență față de alte jocuri de tip meci trei. O altă caracteristică care îi ajută pe Dino Tribes să iasă în evidență acest suport pentru Nokia Mix Radio. Dacă aveți Mix Radio instalat pe telefon, puteți transmite în flux meloile preferate în timp ce jucați Dino Tribes.

Ce nu-mi place? Dacă reușiți să treceți de fapt că Dino Tribes este un alt joc tip meci de trei, de fapt nu este o alegere proastă de jocuri. Dar ceea ce doare jocul este instabilitatea acestuia.

Unii au raportat că jocul în jocul îți șterge progresul, dar problema pe care o să te îngrijești o întâmpin a fost blocarea jocului. Părea să se întâmple cel mai mult când am lansat provocările zilnice și, deși acest lucru a fost ușor de eliminat cu o raportare a jocului, a fost oarecum frustrant.

Îmi imaginez că instabilitatea este principalul motiv din spatele celor 3.Evaluare de 5 stele în Windows Phone Store și dacă dezvoltatorul ar putea rezolva aceste probleme, aș putea vedea că jocul a obținut un 4 stele, poate un 4.5 stele, rating.

  • Dino Tribes – Windows Phone 8.x – 73MB – Gratuit – Link magazin

Permia Duels

Permia Duels este un joc de luptă online care amintește de jocurile de masă fantezie sau posibil de vechile jocuri de cărți de luptă din vremuri trecute. Duelurile se desfășoară în țara fantastică Permia și se desfășoară pe o rețea hexagonală. Ai pachet de cărți care asigură unități tale de fantezie care pot fi antrenate și promovate pentru a le spori punctele forte.

Permia Duels are un tutorial lung atunci când lansați pentru prima dată jocul. Deși este lung, tutorialul face o treabă bună de a acoperi mecanica jocului.

Jocul este unul dintre numere și strategie, pe rând pentru a vă pune cărțile în joc pe tabla de joc. Fiecare parte a cărții are un număr de putere și atunci când este plasată lângă cartea inamică, numărul mai mare câștigat și cartea este răsturnată pentru a-i servi învingătorului. Bătăliile se desfășoară până când toate cărțile sunt pe masă și jucătorul cu cele mai multe cărți răsturnate este câștigătorul.

Ce îmi place la Permia Duels? Jocul vă va testa abilități de strategie, la fel ca un joc de șah, păstrând în același timp mecanică simplă a jocului. Permia Duels este unul dintre acele jocuri care sunt ușor de preluat, dar nu atât de ușor de dominat. Timpul de joc este, de asemenea, scurt, ceea ce face din Permia Duels o alegere bună atunci când ai doar câteva minute libere pentru un joc.

Ce nu-mi place? Permia Duels are potențialul de a fi o rețea de jocuri distractive și provocatoare pentru Windows Phone. Cu toate acestea, jocul este afectat de erori care fac jocul inutil uneori. Am întâlnit probleme în care jocul s-a blocat, grafica nu s-a încărcat corect și jocul s-a prăbușit.

La început, am crezut că este o problemă de conectivitate, dar chiar și într-o rețea Wi-Fi, am întâmpinat probleme la rularea Permia Duels pe Lumia 925.

Permia Duels are o mulțime de urmăritori, un 4.Evaluare de 5 stele în Windows Phone Store, dar odată cu instabilitatea, am doborî ratingul cu un pas. Este, de asemenea, o aplicație universală care este disponibilă pentru ecranul mai mare la Windows 8. Dacă dezvoltarea poate fi stabilitatea, văd că Duel este un joc fantastic pentru Windows Phone/Windows 8.

  • Permia Duels – Windows Phone 8.x – 70MB – Gratuit – Link magazin
  • Permia Duels – Windows 8 – 59MB – Gratuit – Link magazin

Piratii nu fug

Jocurile de alergători fără sfârșit pot fi o modalitate distractivă de a petrece timpul și avem o mulțime de jocuri de alergători fără sfârșit de care să alegeți în Magazinul Windows Phone. Pirates Don't Run speră să vă atragă atenția cu tema sa pirat și povestea cu benzi desenate.

Jocul te face să alergi pentru viața ta, fiind urmărit de o colecție de schelete de strigoi. Ca și în cazul majorității jocurilor de alergători fără sfârșit, îți controlezi personajul printr-o serie de glisări pe ecran, cu comenzile de înclinare care gestionează mișcările laterale ale personajelor. Există, de, o mulțime de monedă de aur de colectat în timp ce încercați să rămâneți de asemenea cu un pas înaintea scheletelor malefice.

Pirates Don't Run are un magazin de jocuri unde pot cheltui acele monede pe power-up-uri și pentru a debloca personaje pirați suplimentare pentru a alerga.

Ce îmi place la Pirates Don't Run? Din nou, cred că jocurile nesfârșite de alergători sunt o pierdere fantastică de timp și pot crea dependență. Acolo unde îmi place seria Temple Run (parțial față de tema Brave) este plăcut să văd un alergător cu tematică pirat. Traseul de alergare se schimbă suficient pentru a menține lucrurile proaspete, iar imaginile de fundal sunt bine desenate până la punctul de a distrage puțină atenție.

Ce nu-mi place? Există câteva elemente cheie în dezvoltarea unui joc de alergător fără sfârșit de succes. Ai nevoie de o grafică bună, cursuri provocatoare, power-up-uri utile și controale receptive. Pirates Don't Run face o treabă bună la toate aceste elemente, cu excepția uneia.

Comenzile de glisare nu au fost întotdeauna receptive. Glisările rapide și scurte nu păreau să se înregistreze și uneori era nevoie de o secundă sau două pentru ca gestul să se înregistreze. Toate acestea au făcut ca personajul tău să-și întâlnească soarta. Am descoperit că glisările mai lungi au funcționat cel mai bine, dar când ritmul jocului crește, s-ar putea să nu poată face glisări mai lungi și mai distincte.

Cu toate acestea, am găsit că Pirates Don't Run este un plus bun pentru genul de alergători fără sfârșit și cei 4.Evaluarea cu 5 stele în Windows Phone Store pare să fie pe măsură. M-aș simți mai confortabil cu evaluarea dacă dezvoltatorul ar putea regla în gestul ecranului.

  • Pirații nu rulează – Windows Phone 8.x și 7.x – 43MB – Gratuit – Link magazin

Cel mai bun din grup

Este dificil să spunem care joc din această rundă este cel mai bun din grup. Toate cele patru titluri au potențialul de a fi jocuri distractive cu care să vă petreceți timpul.

Pocket Sheep este un joc drăguț și provocator, dar poate să nu atragă toată lumea. Nu o pierdere proastă de timp, dar jocul este puțin unidimensional pentru a-l pune în fruntea topurilor. Permia Duels este un joc de masă frumos conceput, care vă va testa abilități de strategie, la fel ca un joc de șah. Cu toate acestea, problemele de stabilitate rețin acest joc și pot fi frustrant.

Pirates Don't Run și Dino Tribes sunt două genuri de jocuri care sunt bine reprezentate (unii ar putea spune excesiv de reprezentat) în Windows Phone Store. Pirates Don't Run este un joc de alergători fără sfârșit, care este într-adevăr oprit doar de controalele ciudate. Jocurile de alergători fără sfârșit sunt potrivite ca pierderi de timp și, dacă glisările ar fi mai receptive, Pirates Don't Run ar fi în top.

Îmi place cum Dino Tribes ia conceptul de joc de tip meci trei și pune o întorsătură asupra jocului. Posibilitatea de a muta coloanele și rândurile a crea potrivirile pentru a ajuta la jocul să iasă în evidență, dar poate face jocul puțin prea ușor. Totuși, este un joc plăcut și, cu mecanismele jocului mai simplu, ar trebui să fie atractiv pentru jucătorii tineri și bătrâni.

Deci care joc este cel mai bun? Este o aruncare de monede. Dezvoltatorii au făcut o treabă bună utilizând resursele AppCampus pentru a livra câteva jocuri frumoase Windows Phone în Magazin. Toate sunt gratuite și toate acceptă dispozitive cu memorie redusă, ceea ce le face ușor de luat pentru un test drive.

Spuneți-ne în comentarii care preferați și spuneți-ne care este titlul dvs. AppCampus preferat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here