Revizuirea jocului Windows Phone: Defender 3D

Defender 3D este un joc de tip shoot 'em up cu ritm rapid pentru Windows Phone. Trebuie să-ți aperi poziția împotriva unui joc largi de monștri care vor veni spre tine din toate direcțiile. Începi acțiunea cu arboleta ta fidelă și pe parcurs poți colecta arme cu capacități puțin mai distructive.

Pe măsură ce elimini monștrii, scorul tău crește.  Punctele bonus sunt acordate pentru ucideri consecutive și distrugeri multiple de monștri.  Defender 3D are un clasament online pentru drepturi de lăudare în cinci categorii de punctaj (puncte, ucideri, timp supraviețuit, serie și combo-uri).  Animațiile sunt drăguțe, jocul simplu, dar cu un ritm rapid. Defender 3D a ajuns să fie un joc distractiv și care merită încercat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Meniul principal al Defender 3D este plin de opțiuni care includ jocul, vizualizarea creditelor dezvoltatorului, ecranele de ajutor ale jocului, atingeți setările, vizualizați clasamentele online și citiți orice știri pentru Defender 3D. Setările acoperă muzică/sunet activat sau dezactivat, iar secțiunea Ajutor este defalcat pe subiecte care includ arme, scor și un jurnal de actualizare.

Defender 3D are trei niveluri de joc, fiecare fiind mai puțin provocator pe măsură ce urcați pe scară. Înainte de a începe un joc, veți vedea o listă cu scorurile dvs. mari actuale, cu opțiunea de a vă personaliza numele de ecran pentru clasamentele online. De acolo, atinge Start și ești aruncat în acțiune.

Ecranul de joc pentru Defender 3D are săgeți direcționale în colțurile de jos pentru a te învârti pe terenul de joc. Sus de la stânga la dreapta se află radarul inamicului, alegerea armelor, indicatorul de reîncărcare, scorul și numărul de serie.

Doar atingeți ecranul în direcția în care să vă trageți și arma dvs. trage. Unele arme sunt mai lente de reîncărcat și va trebui să măsurați traiectoria loviturii. Tragerea în inamicii mai departe va avea nevoie de puțină înălțime pentru a fi în țintă.

Dușmanii variază de la o creatură asemănătoare șobolanului care se mișcă rapid la o creatură mică neagră care are mai multe lovituri pentru a elimina. Periodic, un inamic căzut va genera o cutie de comori pe care va trebui să o tragi pentru a o colecta. Acest lucru va adăuga arme la arsenalul tău, care include bombe, arme cu trei lovituri și focusri de foc.

Provocarea cu Defender 3D nu este doar ritmul, ci și apărarea poziției dvs. de la 360 de grade de abordare. Va trebui să fii cu ochii pe radar pentru a prinde inamicii care se strecoară pe spate. Pe măsură ce un inamic se apropie, va apărea o săgeată roșie pentru a vă avertiza să luați măsuri. Dacă unul dintre monștri ajunge în locația ta, jocul se termina.

Defender 3 este un joc distractiv de abordat și dacă ar trebui să aleg un lucru de a avea nevoie, ar fi săgețile de mișcare. Învârtirea poate fi puțin greoaie și mi-ar fi plăcut să văd opțiunea de a glisa pe ecran pentru a se învârti. Dacă jucați versiunea susținută, adăugă este plasat între zone și este predispus la atingeri accidentale.

Sugestia pe locul secund ar fi să acceseze la secțiunile de ajutor atunci când întrerupeți jocul. Așa cum este, întreruperea jocului pur și simplu întrerupe jocul.

Vorbind despre secțiuni de ajutor, îi lipsește o listă de inamici sau descriere a ceea ce poate face fiecare armă. Nu este greu să-ți dai seama prin încercare și eroare, dar ar fi bine să ai această resursă.

Când praful se așează, Defender 3D este un mic joc decent pentru telefonul tău Windows. Jocul este suficient de provocator pentru a vă ține în picioare, grafică este drăguță, iar Defender 3D este o pierdere de timp plăcută.

Există două versiuni disponibile pentru Defender 3D disponibile în Windows Phone Store. Aveți o versiune gratuită și acceptată de de Defender 3 și un $.99 versiune fără reclame. Nu există o versiune de încercare a versiunii fără să aibă loc. În timp ce reclamele stau în cale, versiunea gratuită vă va oferi o idee bună asupra lucrurilor.

                    

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here