Dezastre Windows Phone – 'Nokia Lumia 920 meu s-a topit aseară'

Cu toții am fost acolo. Din nicio vină a noastră, telefoanele noastre cu Windows au fost scăpate, zgâriate, trimise pe un suport de bicicletă sau puse în pericol cel puțin o dată (mai multe pentru unii).

Cel mai recent capitol din poveștile de groază Windows Phone vine de la membrul Windows Phone Central, abel920, care și-a conectat loialul Nokia Lumia 920 la încărcătorul micro USB înainte de a merge la culcare. S-a trezit cu mirosul de fire ass și l-a scris cuiva care prăjește pâine jos, în bucătărie. În timp ce s-a întâmplat prăjirea pâinii în miezul nopții, ceea ce a generat mirosul de sârmă arsă a fost Lumia 920 și încărcătorul lui Abel920.

Pe baza fotografiilor din discuția lui abel920 pe forum, se pare că Lumia 920 lui este într-adevăr toast. Mai mulți au sugerat să contacteze Nokia în legătură cu supraîncălzirea încărcătorului și topirea telefonului său. Până acum nu au fost postate actualizări despre dacă Nokia a fost sau nu contactat și dacă da, răspunsul lor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Interesant, nu am auzit niciodată despre probleme legate de încărcarea wireless Qi, ceea ce ce ridică un subiect interesant de discuție.e. este Qi mai sigur din punct de vedere tehnic?

În timp ce acest Lumia 920 a cunoscut zile mai bune, nu face să nu întrebăm ce alte povești de groază cu Windows Phone există acolo. În plus, dacă Nokia Lumia sa prăbușit și sa ars, câte de receptivi au fost Centrele de îngrijire Nokia? De câteva ori le-am folosit, nu ați putut cere un răspuns mai bun.

Simțiți-vă liber să vă alăturați aceste discuții pe forumul WPCentral și să vă împărtășiți părerile despre Lumia 920 care se topește.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here