Rezumat joc central Windows Phone: Shooters

Rezumatul de la Windows Phone Central a celor mai bune jocuri Shooter

Pentru rezumatul central Windows Phone din această săptămână, ne concentrăm pe jocurile cu împușcături pentru telefonul tău Windows. Mai precis, primele cinci jocuri cu împușcături, plătite, non-Xbox Windows Phone Game pentru Windows Phone.

Jocurile Xbox Windows Phone ocupă primele șapte locuri din lista Magazinului Windows Phone, așa că ne-am gândit că vom străluci micuțul. Dezvoltatorul independent care oferă titlurilor Xbox Windows Phone sau rundă pentru banii lor.

În timp ce ne concentrăm pe primele cinci titluri de pe listă, știm că există și alte titluri demne în Windows Phone Store. Dacă aveți un joc de împușcături preferate, nu sunteți să-l împărtășiți în comentarii.

Apărare uimitoare împotriva zombiilor (probă/$.99): Încă sunt cam curios de unde au venit toți zombii, dar Amazing Zombie Defense este un joc de împușcături cu un mic turn de apărare aruncat în amestec.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Stick-urile duble de control se află în partea de jos a ecranului pentru a controla mișcarea și direcția focului. Scopul, ucideți zombii înainte să vă mănânce creierul.

Jocul se joacă în etape, cu cât atacul zombi devine mai intens, cu cât supraviețuiești mai mult. Pe măsură ce ștergi zombii, poți strânge bani și poți pune în funcțiune obiect. Banii pot fi folosiți pentru a cumpăra noi arme, pentru a construi garduri și arme staționare (aspectul de apărare a turnului la lucruri).

Grafica este decentă, dar din cauza dimensiunii mici a jucătorilor, este foarte greu să distingem detalii. Comenzile sunt receptive, dar scopul dvs. nu este cu adevărat precis. Alergi și împuști mult pentru a evita să fii mutilat de zombi.

Există o versiune de probă gratuită disponibilă pentru Amazing Zombie Defense, cu versiunea completă care rulează $.99. să le luați pe toate aici, în Windows Phone Store.

CoastDefense (proba/2 USD.99): CoastDefense este un joc de împușcături militare în care trebuie să aperi un cap de plajă de o invazie inamică. Înarmat cu mitralieră, acces și la suport aerian TNT pentru a ajuta la înfrângerea creșterilor în trupele inamice.

Comenzile pentru jocuri sunt bine aranjate cu un buton de declanșare în colțul din dreapta jos și înclinați Windows Phone pentru a scana la stânga sau la dreapta. Viziunea se face prin atingerea ecranului. Butoanele de sprijin aerian și bombă sunt de asemenea prezente. Jocul se desfășoară în valuri și după ce supraviețuiești dreptul val, ești premiat cu aur care poate fi folosit la depozitul de arme. Depoul apare între valori.

Există un total de șaizeci de valori pe care trebuie să le învingeți. Pe măsură ce treceți prin niveluri, va trebui să vă luptați cu trupele inamice și vehiculele inamice (transporturi de trupe, armuri ușoare, tancuri etc.). Vehiculele vor avea nevoie de mai multe lovituri pentru a fi eliminate. Dacă inamicii pătrund și ajung la buncărul tău, jocul se termină.

Grafica este drăguță, dar din nou aceeași problemă care este prezentată cu Amazing Zombie Defense. Caracterele sunt atât de mici, nu puteți face prea multe detalii. Cu toate acestea, jocul este provocator, efectele sonore plăcute, iar CoastDefense nu este un joc prea prost. Un element de notat pe CoastDefense este că jocul are o dimensiune de 46 MB.

Există o versiune de probă a Coast Defense disponibilă pentru a vă permite să încercați lucrurile înainte de a cumpăra. Versiunea completă vă va costa 2 USD.99 și puteți lua aici din Windows Phone Store.

Zombie Madness Pro (proba/2 USD.49): Hoardele de zombi fac o altă apariție printre cele mai bine plătite jocuri împușcături (non-Xbox) cu Zombie Madness Pro.

Zombie Madness Pro te face să-ți aperi poziția de atacul obligatoriu al zombilor. Scopul, din nou simplu, este să-ți aperi poziția și să distrugi zombii. Dacă zombii ajung la buncărul tău, vor începe să-l distrugă și dacă trec, îți mănâncă creierul și jocul se termină.

Ai trei profesii de personaje din care să alegi înainte de a începe să distrugi zombii. Rifleman, BattleEngineer și Commander în fiecare seturi de abilități speciale pentru diferite arme și sarcini.

Comenzile vă fac glisarea degetului în sus/jos în partea dreaptă a ecranului și un buton de declanșare se află în colțul din stânga jos. Un ghid va apărea pe ecran pentru a vă ajuta să vă stabiliți obiectivul. În partea de sus a ecranului se află rangul tău (pe baza experienței sau a supraviețuirii), un șurub de arme animat, numărul de muniție și orice grenade de mână pe care le ai la dispoziție. În timp ce ai muniție nelimitată, rata ta de tragere este dictată de tipul de armă.

Pe măsură ce supraviețuiești dreptul val (descris ca zile în joc), câștigi bani care pot fi folosiți pentru a cumpăra arme mai puternice, pentru a-ți repara buncărul și pentru a-ți repara buncărul și pentru a lupta cu zombi cu tine.

Grafica este drăguță, ritmul este rapid, alegerile de arme sunt interesante (mai ales arme din perioada celui de-al Doilea Război Mondial) și Zombie Madness Pro este un joc destul de provocator. Doar în cazul în care nu sunteți sigur, există o versiune de probă disponibilă pentru Zombie Madness Pro, care vă permite să încercați lucrurile înainte de a cumpăra.

Versiunea completă a Zombie Madness Pro rulează în prezent 2 USD.49 și le puteți găsi pe toate aici, în Windows Phone Store.

Shooter Shooter (proba/1 USD.49): Rooster Shooter este un fel de ciudat de joc shooter pentru Windows Phone. Ciudat din cauza controalelor și prin aceea că nu vezi cocoși zburând atât de bine.

Treaba ta este să dobori cocoșii care zboară pe ecran. Totuși, nu toți cocoșii sunt un joc corect. Cocoșul cu pălăria de poliție va împușca înapoi dacă este împușcat, costându-vă viața. Pierdeți toate cele cinci vieți și jocul se termină.

Rooster Shooter are trei moduri de joc, cronometrat, reîncărcat și fără sfârșit. Modul Cronometrat este așa cum ați crede, doborâți cât mai mulți cocoși într-un minut. Modul de reîncărcare adaugă un pic de provocare mixului care necesită reîncărcare, iar Endless nu are restricția de timp. Fiecare mod are zece niveluri care pur și simplu măresc numărul de cocoși, practic crescând scorul tău potențial.

Jocul este puțin provocator, deoarece punctele de vedere sunt mutate prin înclinarea Windows Phone. Trageți cu arma atingând ecranul. Provocarea fiind că nu poți juca cu adevărat Rooster Shooter ținând telefonul în picioare. Fie trebuie să privești ecranul într-un unghi, fie de deasupra capului pentru a manipula cu eficiență micul de păr.

Animațiile și grafica sunt destul de drăguțe, jocul provocator, dar controalele pot fi frustrante. Rooster Shooter merită încercat, dar profitați mai întâi de versiunea de probă pentru a vă asigura că nu începeți să vă smulgeți părul din cauza aspectului de control.

Versiunea completă a lui Rooster Shooter rulează în prezent 1 USD.49 și puteți găsi aici în Windows Phone Store.

Vânătoare feroce(probă/$.99): Fierce Game Hunting este un joc cu împușcături Windows Phone care te duce în pădure în căutarea lui Bambi (sau a oricărui alt cerb pe care îl poți găsi).

Dar în loc să vâneze căprioarele ca joc ( cum faci în Deer Hunter 3D), joci rolul Wildlife Ranger care caută să eticheteze căprioarele. Cu toate acestea, pentru a eticheta o căprioară, trebuie să-i împuști cu un tranchilizant puternic cu pușca de încredere.

Fierce Game Hunting este un joc în mai multe etape și avansați prin niveluri împușcând un anumit număr de căprioare. Sună ușor, corect? Cu excepția cazului în care împuști primul tău căprior, căprioarele rămase intră în frenezie, făcându-le foarte greu de împușcat.

Comenzile jocului nu ar putea fi mai ușoare. Atingeți luneta puștii din colțul din dreapta jos pentru a trage în sus vizualizarea lunetei. Atingeți și glisați ecranul pentru a alinia lovitura și atingeți ecranul pentru a trage. Fiecare rundă durează aproximativ un minut și dacă etichetați cerbul necesar, puteți trece la următoarea etapă.

Grafica este în regulă (imagini animate) și, deși prima fotografie este destul de ușoară, fotografiile rămase pot fi provocatoare. Există o versiune de probă care vă permite să încercați Fierce Game Hunting înainte de a cumpăra, iar versiunea completă va aduce $.99.

găsiți aici Fierce Game Hunting, la Windows Phone Store.

Iată-l. Primele cinci jocuri cu împușcături, plătite, non-Xbox pentru telefonul tău Windows. Dintre cele cinci, CoastDefense mi-a atras cel mai multă atenție. S-ar putea să nu fie ceașca ta de ceai, dar merită măcar încercate.

Din nou, acest lucru nu face decât să zgârie suprafața jocurilor cu împușcături pentru telefoanele cu Windows. Aveți titluri Xbox, cum ar fi Extraction, Shoot1Up și Toy Soldiers, împreună cu alte titluri independente, cum ar fi Impossible Shoota, Battle Sub și SniperBoy. O mulțime de opțiuni și dacă shooterul tău preferat nu se află în primele cinci, nu ezitați să împărtășiți în comentarii.

Avem nevoie doar de Wolfenstein să-și găsească drumul către Windows Phone Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here