Revizuirea aplicației Windows Phone - Cameră cu patru paturi

Camera Quad pentru Windows Phone este un alt instrument de efecte speciale pentru camera Windows Phone.  Camera Quad oferă camere dvs. capacitatea de a fotografia în modul rafală, de a încadra toate imaginile împreună și vă puteți permite de a crea câteva fotografii destul de interesante.  De la secvențe de acțiune la portrete unice, Quad Camera este o altă aplicație care va extinde capacitățile camerei dvs.

Quad Camera real 4-8 imagini (în funcție de aspect) într-o rafală scurtă și le încadrează împreună într-una dintre cele trei variante de aspect.  Aspectele includ 2x2, 4x1 și 4x2 care sunt alese din setările aplicațiilor. De asemenea, posibilul de a seta interval timp dintre fotografii (.1 până la 3 secunde) și aplicați un filtru de efecte în tonuri de gri imaginilor dvs.  Aspectul 4x1 îmi amintește de imaginile alb-negru din cabină foto pe care le puteai obține cu ani în urmă.  Tu stii... cele care au făcut patru poze în câteva secunde.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dispunerea camerei cu patru camere este simplă, vizualizarea camerelor dvs. apare pe ecran și trei butoane de control aliniate în partea de jos a ecranului. Aveți butonul pentru cameră pentru a începe filmarea, butonul de setări și un buton de ajutor. Odată ce începe fotografia, va apărea sau bara de temporizator în partea de jos a ecranului pentru a arăta când este făcută fiecare fotografie și, când ați terminat, va apărea colecția finală de imagini. voi fi să salvați imaginea în Hub, fie să apăsați Photo butonul Înapoi pentru a încerca din nou.

Din câte îmi dau seama, Quad Camera va folosi setările salvate ale camerei în ceea ce privește saturația, contrastul luminozității și rezoluția. Expunerea, la fel ca în cazul aplicației camerei principale, se face automat. Ar fi bine să aveți acces la setările de bază ale camerei de la Quad Camera, dar nu sunt sigur că este posibil.

Sigur că ați putea face 4-8 imagini în mod tradițional și să utilizați Photoshop pentru a crea aceleași efecte, dar Quad Camera face toate sarcinile grele pentru dvs. Văd că Camera Quad este folosită pentru fotografii succesive ale copiilor, pentru portrete interesante, precum și pentru imagini interesante de peisaj.  Sau ca un înlocuitor ușor pentru fotografii vechi de tip cabină foto.

Una peste alta, Quad Camera este o aplicație de cameră interesantă pentru telefonul tău Windows. Există o versiune de încercare gratuită disponibilă, astfel încât să puteți încerca înainte de a cumpăra, iar versiunea completă a Quad Camera vă va aduce $.99. descărcați Quad Camera aici pe Windows Phone Marketplace.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here