Windows Phone 8 se îndreaptă către U.S. Cellular mai târziu în această lună? (Actualizat)

Se pare că U.S. Cellular va oferi un dispozitiv Windows Phone 8 mai târziu în această lună. Sau cel puțin conform unui tweet recent o vor face.

U.S. Cellular are în prezent un telefon Windows în gama lor de smartphone-uri, ZTE Render, un Windows Phone 7.5 dispozitiv.  Ce dispozitiv Windows Phone 8 va găsi drumul către U.S. Celular este încă un mister. Anul trecut, se părea că HTC 8S s-a îndreptat către furnizorul de wireless și, mai recent, Samsung Odyssey pare să fie șansele pe favorite.  

Apoi, din nou, Nokia s-ar putea strecura în ultimul moment sau l-am putea vedea pe U.S. Cellular oferă mai mult de un dispozitiv Windows Phone 8.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am luat legătura cu U.S. Celular pentru a vedea dacă ar putea arunca ceva lumină în această chestiune și dacă auzim altceva, o vom transmite mai departe. Deocamdată, este un joc de așteptare.

Mulțumesc, Dillion, pentru pont!

Actualizați: Se pare că Samsung Odyssey este dispozitivul Windows Phone 8 ales pentru U.S. Celular.  @TheWinPhan a primit răspunsul de mai jos de la @USCellularCares care aruncă puțin mai multă lumină asupra lucrurilor.  Orarul pentru lansare inca se incadreaza undeva intre "curand" si "undeva in aceasta luna".

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here