Windows Phone 8.1’s Battery Power Sense va aduce un control fin asupra aplicațiilor

Scurgerea SDK-ului pentru Windows Phone 8.1 continuă să găsească mici informații. Mai devreme astăzi, marea știre a fost funcția de glisare a tastaturii, afișată într-un video hands on. În această după-amiază, o nouă bucată a aruncat puțină lumină asupra noului Battery Power Sense.

În prezent, în Windows Phone 8, consumatorii au o secțiune de economisire a bateriei în setări. Pare să fie redenumit în Battery Power Sense, iar Battery Saver cade sub el în 8.1. Acesta va oferi o funcționalitate de nivel mai profund, inclusiv să vadă în mod specific care aplicații scot cel mai mult sucul din baterie.

Aceasta în sine este o caracteristică extrem de utilă, dar veți putea, de asemenea, să suprascrieți Economisirea bateriei pentru anumite aplicații.  Battery Saver este un instrument unic care oprește aplicațiile neesențiale ale regulii în fundal atunci când bateria atinge 20%. Este o opțiune de utilizator și poate fi chiar pornită manual și oprită din nou atunci când este conectată - este destul de inteligent.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, să presupunem că puteți să activați Economisirea bateriei, dar trebuie să rulați WhatsApp pentru a verifica dacă există mesaje noi primite? În 8.1, veți putea adăuga acea aplicație – și altele – la o listă de excludere, ocolind Battery Saver. Acest control fin al cerealelor este ceea ce caută mulți utilizatori, în loc de abordare actuală totul sau nimic.

Windows Phone Central a confirmat în mod independent această caracteristică este prezentată în 8.1, deși interfața de utilizare finală poate arăta diferită la lansare.

Sunt lucruri mici din 8.1 care va face ca experiența utilizatorului să meargă un drum lung. Citiți lista noastră completă de funcții de 8.1 chiar aici pentru mai multe detalii.

Mulțumesc, Alessandro Spisso (//twitter.com/[email protected]), pentru captură de ecran!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here