Cel mai așteptat joc Xbox E3 2021 al cititorilor Windows Central este Halo Infinite

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • E3 2021 se apropie.
  • Am realizat un sondaj în care am întrebat care sunt cele mai așteptate jocuri Xbox pentru E3 ale cititorilor.
  • Halo Infinite s-a clasat pe primul loc, cu lovituri grele Starfield și Forza Horizon 5 completând primele trei.

E3 2021 este aproape, și în așteptarea tuturor știrilor bomba pe care Microsoft ar putea să le piardă, am făcut un sondaj punând întrebarea „ce joc Xbox Game Studios doriți să vedeți cel mai mult la E3 2021?" Rezultatele sunt acum și surpriză surpriză, Halo Infinite (172 de voturi) a câștigat cu 23.69% din voturi la momentul scrierii acestui articol.

Misteriosul proiect Bethesda Starfield (147) a apărut la 20 de ani.25% din voturi, ocupând-o pe locul doi în sondaj. Forza Horizon 5 (132) a ocupat locul trei cu 18.18%. Locul al patrulea a revenit lui Fable (104), al cincilea a fost lui Hellblade II (73), al șaselea lui Perfect Dark (40), al șaptelea lui Age of Empires IV (39) și al optulea lui Everwild (19). Sărmanul Everwild.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ceea ce ne spune acest lucru este că marca Halo încă deține greutate, indiferent de daunele pe care Halo 4 și 5 l-au făcut francizei în ochii unor jucători, sau dezastruoasa lansare a Halo: The Master Chief Collection sau dezvăluirea foarte divizionatoare a Halo Infinit. Iubește-l sau urăște-l, Master Chief și casca lui spațială cu aspect cool/BMX încă atrag multă atenție.

Degetele încrucișate Halo Infinite livrează la E3! Și același lucru este valabil și pentru toți ceilalți cei mai buni speranțe de jocuri Xbox care vor apărea la conferință. Într-o lume ideală, Xbox va oferi mari rezultate și va oferi tuturor ceva pentru care să fie entuziasmați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here