Cititorii Windows Central nu prin încântați de aplicații reîmprospătate ale Microsoft

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft a reîmprospătat mai multe dintre aplicațiile sale pentru Windows 11. De asemenea, compania a lansat câteva aplicații noi, inclusiv aplicația Chat alimentată de Microsoft Teams. Am vrut să știm ce aplicații ne entuziasmează cititorii, așa că am făcut un sondaj în weekend. Se pare că majoritatea cititorilor noștri care au votat nu sunt atât de încântați de noi aplicații implicite pe Windows 11.

Câștigătorul sondajului cu peste 31% din voturi este File Explorer. Magazinul Microsoft a ajuns pe locul doi cu aproape 27% din voturi. Aproape 12% dintre participanți au spus că nu sunt încântați de niciuna dintre aplicațiile noi pentru Windows 11. Restul aplicațiilor enumerate au adus 5% din voturi sau mai puțin.

De care dintre aplicațiile reîmprospătate Windows 11 ale Microsoft sunteți cel mai încântat?

„Sper doar că vor continua să îmbunătățească Explorer până la lansarea Windows 11. Ar fi frumos să fie complet modern, nu doar [sa panglică și meniurile contextuale”, spune MSZik în secțiunea de comentarii a sondajului nostru.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ad47uk spune: „Niciunul dintre ei nu mă încântă să fiu sincer, pot folosi exploratorul de fișiere pentru rapiditate, dacă fac o mulțime de chestii de fișiere, folosesc un manager de fișiere terță parte."

Noua aplicație Chat de la Microsoft a primit și un pic de dragoste, deși "aFloppinPhish" acceptă suport pentru mesajele SMS, "Dacă aplicația de chat se îmbunătățește și acceptă trimiterea de SMS-uri de la conectarea unui telefon, așa cum a făcut-o Skype' d fi grozav."

Poate cea mai mare aplicație pe Windows 11 este noul Microsoft Store, deoarece ar putea deschide ușa pentru multe aplicații interesate. Microsoft și-a arătat un nou angajament față de aplicațiile de pe Windows, alături de noul sistem de operare, iar asta a deja la intrarea unor aplicații de renume în Microsoft Store.

Vom ține sondajul deschis pentru a vedea dacă are tendințe în alt mod.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here