Aplicațiile Windows Central pentru Windows 10, Android și iOS oferă toate bunurile din mers

Indiferent de platformă pe care o utilizați, avem o aplicație mobilă pentru dispozitivul dvs. Și lucrăm în mod constant la experiența aplicației pentru a ne asigura că obțineți nivelul serviciului pe care l-ați așteptat de la noi.

Iată o privire la cele mai populare aplicații ale noastre, împreună cu link-uri către reviste de aplicații de unde le puteți descărca rapid și ușor.

Windows Central pentru Windows 10

Aceasta este aplicația noastră pentru computerele cu Windows 10 și dispozitivele mobile cu Windows 10. Aspectul și este în conformitate cu ceea ce vă așteptați de la Windows10, dar conținutul este similar cu celălalt aplicație Windows Mobile: totul și orice Windows Central.

Descărcați din Windows Store

Windows Central pentru Windows Mobile și Windows Phone

Aceasta este aplicația noastră mobilă pentru dispozitivele Windows Mobile care rulează Windows 10, Windows Phone 8.1 și Windows Phone 8.0. Aspectul și senzația nu sunt la fel de modern precum aplicația noastră pentru Windows 10 (vezi mai jos). Dar ne place la fel.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Descărcați din Windows Store

Windows Central — Aplicația! pentru Android

Nu ne place neapărat, dar știm că mulți dintre cititorii noștri fideli Windows Central au sărit de versiunea Windows Phone pe o altă platformă mai sănătoasă, cum ar fi Android. Ca atare, nu oferim doar aplicații pentru telefoane, tablete și PC-uri cu Windows, ci și o aplicație Android care livrează și mărfurile.

Descărcați pe Google Play

„Forumuri WC” Windows Central pentru iOS

Platforma iOS a Apple este extrem de populară (din nou, nu suntem încântați de asta ... dar este ceea ce este, corect?) Dorim ca cititorii noștri cu iPhone și iPad să aibă acces la tot conținutul Windows Central pe care îl doresc (au nevoie de?) de oriunde s-ar afla. Așa că am creat și o aplicație iOS. (Se numește "Forumuri WC", dar aplicația oferă tot conținutul blogului nostru și alte bunuri ale site-ului, de asemenea.) De asemenea, văm recomandăm să consultați [Podcastul Windows Central pe iTunes(//itunes.măr.com/us/podcast/windows-central-podcast/id1120948170?mt=2&at=10l3Vy „Pentru că este minunat.

Descărcați din App Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here