Windows 8 crește în cota de piață și Microsoft intenționează să investească 405 milioane de dolari pentru a-și menține pasul

Am raportat recent că Windows Phone este sistemul de operare pentru smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, cu o rată de creștere de 275%, dar s-ar putea să nu fie singurul motiv al Microsoft pentru a zâmbi. Potrivit NetMarketShare, Windows 8 deține acum 9.25% din piața desktop-urilor. Defalcând și mai mult acest număr, aflăm că 1.72% din toată cota de piață aparține Windows 8.1, în timp ce celelalte 7.53% aparține versiunii vanilie, Windows 8.

Windows 7 și Windows XP dețin în continuare comanda de sus pentru sistemele de operare Windows cu 46.42% și 31.24% respectiv. În total, Windows deține 90.66% la sută din cota de piață desktop și este urmat de un Apple îndepărtat cu 7.73%.

Potrivit lui Paul Thurrott de la WinSuperSite, Microsoft și-a pus ochii pe un set de obiectiv pentru acest sezon de sărbători, în timpul activității, compania caută să vândă 16 milioane de dispozitive Windows. Ei intenționează, de asemenea, să lucreze la eliminarea barierelor pe care mai multe versiuni ale sistemului de operare le-au creat cu Windows 8, Windows RT și acum - Windows 8.1.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft hibrid are ochii în viitor și acel viitor include o lume de tabletă care rulează. Acestea sunt spuse, doar 20% dintre computerele care se livrează în acest sezon de vacanță vor veni cu Windows 8.1 – restul de 80% procent va include versiunea originală a Windows 8. Potrivit rapoartelor, Microsoft va oferi retaililor un USB special Windows 8.1 kituri de upgrade, astfel încât să poată upgrade mașinile din mers.

Deși cota de piață pentru Windows 8 ar putea crește, aceasta nu este suficientă și Microsoft intenționează să investească 405 milioane de dolari în finanțare și marketing pentru cea mai recentă creație. Acest nou număr este în contrast cu cei 241 de milioane de dolari cheltuiți anul trecut.

Să sperăm cu toții că Microsoft poate face să meargă puțin mai repede cu Windows 8.1 în acest sezon de sărbători.

Ce versiune de Windows rulați în prezent?

Surse: WinBeta, WinSuperSite

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here