Suportul pentru Windows 7 se încheie oficial astăzi, la mai bine de 10 ani de la lansare

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Asistență pentru Windows 7 se încheie oficial astăzi.
  • După încheierea asistenței, sistemul de operare nu va mai primi actualizări de securitate, asistență tehnică sau orice actualizări de software.
  • Unii estimează că 300 de milioane de dispozitive încă mai rulează Windows 7.

Asistență pentru Windows 7 se încheie oficial astăzi. Microsoft a avertizat oamenii în mod repetat să îi ajute să se pregătească pentru ziua de azi, iar acum a sosit oficial sfârșitul asistenței. După încheierea asistenței, Windows 7 nu va mai primi actualizări de software, actualizări de securitate sau asistență tehnică. Microsoft recomandă să treceți la Windows 10 pentru a primi asistență și actualizări. citiți răspunsurile la întrebările frecvente despre asistența Windows 7 care se termină pe site-ul web

Windows 7 este una dintre cele mai iubite versiuni de Windows vreodată. Există multe companii și oameni care aleg să rămână pe el. Unii estimează că aproximativ 300 de milioane de dispozitive mai rulează Windows 7. Acestea fiind spuse, Windows vine cu o multitudine de caracteristici care îl fac să merite actualizat în ochii multora. Windows 10 a fost lansat de ani de zile, ceea ce înseamnă că a primit câteva actualizări majore semnificative și mii și mii de remedieri de erori.

Actualizare Windows 10 noiembrie 2019: ce este și ce este inclus?

Chiar dacă Microsoft susține că suportul pentru oferta gratuită de upgrade la Windows 10 s-a încheiat, puteți să profitați de el. Microsoft pare să închidă ochii față de oricine folos site-ul web de actualizare Windows 10 pentru a activa o licență Windows 10 cu o cheie de serie Windows 7.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru scenarii de întreprindere, sfârșitul suportului pentru Windows 7 ar putea însemna punerea în pericol a clienților, furnizorilor și partenerilor dacă încă mai rulează computere cu Windows 7, spune Kevin Galvin, manager de produs senior la Quest Software.

„Multe companii încă rulează Windows 7 pentru că au întârziat să acționeze, nu au considerat-o ca o prioritate sau au considerat-o ca fiind o provocare descurajantă de a-și actualiza toate sistemele”, spune Galvin. „Oricât de descurajant ar fi, suntem acum în stadion în care cea mai bună opțiune este să facem upgrade. Cu toate acestea, dacă companiile nu pot și au făcut aranjamente cu Microsoft pentru a plăti pentru continuarea suportului pentru corecțiile Windows 7, este esențial să se asigure că sistemul de gestionare a corecțiilor va putea aplica."

Dacă faceți upgrade la Windows 10 și pierdeți aspectul Windows 7, puteți utiliza software precum Start10 pentru a face ca nu dvs. sistem de operare să arate din nou vechi.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here