Windows 11: Nu contează și nu ar trebui să te îndrăgostești de marketing

Sursa: Microsoft

Este a doua zi. M-am trezit lângă Windows 11 și, sincer, nu mai arată atât de atractiv.

Ceea ce spun este că nu sunt de acord cu agitația de noul sistem de operare, chiar și ca cineva a legată sarcină principală aici este să discute despre știrile Microsoft pe un site cu Windows în nume. Sistemul de operare este, așa cum l-a numit un analist al industriei cu care am vorbit ieri, un „moment de marketing” pentru Microsoft. De unde stau, nu este altceva decât un lifting ușor care este folosit ca o scuză pentru atragerea mass-media în interesul consumatorilor de producție.

Anul este 2021. Avem criptomonede numite după câinii din desene animate care devastează economiile, superputeri globale care afectează motorul de căutare din întreaga lume, miliardari care nu supun pe toți la Prime Days anuale care explodează în spațiu cu rachete personale⁠— și oamenii pierd somnul din cauza. începutului unui sistem de operare nebun. estetica meniului? Vorbesti serios?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Să ne liniștim cu toții

Sursa: Microsoft prin Aggiornamenti Lumia

Windows 11 nu va schimba nimic pentru marea majoritate a utilizatorilor. Veți putea în continuare să porniți rapid mașina, să deschideți un browser și să vizionați porno. Nimic de valoare nu va fi modificat pentru 99% dintre persoanele care vor folosi Windows 11 în viitorul apropiat.

Oh, dar Skype este abandonat în favoarea integrării native Microsoft Teams! Asta va schimba totul! ... Cu excepția faptului că nu va fi. Este un alt produs Microsoft care vă va permite să sunați oamenii pentru a vorbi despre planurile de brunch. O interfață puțin diferită nu va dezlega firul care leagă societatea noastră.

Asta rezumă întregul Windows 11 în acest moment, în ceea ce mă privește. Câteva modificări aduse stilului și funcționalității sale nu justifică schimbarea numelui din Windows 10, similar cu cum merge la salonul pentru a-ți înfrumuseța aspectul nu justifică schimbarea numelui și adresei legale.

Cele mai obositoare dezvăluiri ale sistemului de operare

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Există ceva mai nedumerit decât oamenii care care țipă, ca tweens la un concert K-pop, din cauza conceptului de margini rotunjite? Poate orice alt software (în afară de orice produs Apple) să atragă atât de multă atenție pentru astfel de detalii?

Este, de asemenea, uimitor și epuizant de viață, gândindu-ne la modul în care prezentarea Microsoft, mai personală, „axată pe utilizator”, a poziționat Windows 11 ca un fel de nucleu esențial pentru viața unui consumator sănătos. E doar zgomot. Acest Windows va servi aceeași bază de utilizare ca toate Windows-urile de dinainte. Nu va crește și nici nu va reduce relevanța Microsoft în viața de zi cu zi. Și totuși, punctele de discuție din publicitate scrisă au poziționat acest produs drept a doua inimă de îngrijire a oamenilor nu știau că au nevoie pentru a funcționa corect.

Pe scurt: mașina de marketing cu Windows 11 nu și-a înfundat dinții în mine, cel puțin nu într-un mod care să beneficieze băieții din Redmond. Vă implor să lăsați comentarii, totuși. Nu o să vă cer să mă răzgândiți, deoarece este un lucru destul de dificil de solicitat, dacă simțiți că puteți injecta tunetul marca Microsoft în venele mele, cu toate mijloacele, trageți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here