Windows 11 oferă lui MS Paint un strat nou de vopsea

Sursa: Microsoft / Panos Panay

Toată lumea iubește MS Paint. În ciuda faptului că MS Paint a rămas cu mult în urma instrumentelor de desen concurent, simplitatea, viteza și ușurința de utilizare a MS Paint un pilon de bază al memorării și al doodle-urilor distractive pe Windows în ultimele decenii. Zvonurile conform cărora Microsoft plănuia să elimine instrumentul în favoarea Paint 3D au fost întâmpinate cu o reacție furioasă, ceea ce a făcut ca Microsoft să confirme că nu intenționează să-l elimine în primul rând.

Windows 11 oferă sistem de operare a schimbării majore mai târziu în acest an, reîmprospătând interfața de utilizare cu imaginile și coerența să vă ajute, complet cu un meniu Start nou, dar familiar și o serie de alte apărări. Se pare că unele dintre acele aplicații clasice vor primi și un pic de dragoste.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Șeful Windows și Surface, Panos Panay, a distribuit un videoclip rapid care arată cum va arăta MS Paint în Windows 11, care va fi livrat persoanelor din interior „în curând”."

Iată o altă primă privire @Windows 11. Aceasta este aplicația Paint frumos reproiectată, care va veni în curând la Windows Insiders. Abia aștept să vă văd creațiile! #Windows11 #WindowsInsiders pic.stare de nervozitate.com/jiKyfqQFUV

– Panos Panay (@panos_panay) 18 august 2021

Nu pare că noua versiune de MS Paint are funcții noi dintr-o privire, ci preia o interfață de utilizare reîmprospătată, completă cu modul întunecat. Butonul „Editați în Paint 3D” pare să fi fost eliminat, indicând că Paint 3D ar putea să nu dureze mult pentru acest lume. Am susținut în trecut că MS Paint ar trebui să preia unele dintre caracteristicile mai interesante de la Paint 3D, cum ar fi instrumentul impresionant de eliminare a fundalului. De asemenea, ar bine dacă MS Paint ar avea capabilități de stratificare pentru editare și colajare să vă fie bine, dar din păcate, nu putem găsi ceea ce nu dorim.

Cu MS Paint reîmprospătând, este distractiv să vă imaginați ce altceva ar putea fi pe dosar. Implementarea actuală de către Microsoft a Groove Music, Photos și Movies & TV pentru redarea media este mai mult decât puțin inconsecventă, să spunem, așa că aducerea muzicii și videoclipurile într-o singură aplicare are mai mult decât sens în acest moment, am aș argumenta. Este timpul pentru Windows Media Player 11? Ce zici de Windows Movie Maker 11? MSN Messenger 11?! CLIPPY 11?! Bine, poate că nu. Un bărbat poate viza, totuși.

În orice caz, Panay spune că noua aplicație MS Paint va veni „în curând” la Windows Insiders care rulează versiuni Windows 11, așa că stai cu ochii închiși.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here