Windows 10 nu va mai rearanja în mod aleatoriu aplicații pe mai multe monitoare

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Dacă aveți două sau mai multe afișate și setați mașina să activeze, există șanse ca aplicațiile să schimbe locația.
  • Microsoft este conștient de problemă și remediază.
  • oferă remediere chiar acum dacă sunteți în programul Windows Insider.

Utilizatorii de Windows cu mai mult de un monitor au suferit mult timp din cauza remanierii aleatorii a aplicațiilor. Îți setezi aparatul în stare de repaus, apoi îl trezești doar pentru a vedea totul de pe desktop complet rearanjat. Toată organizarea ta atentă nu a contactat pentru Windows 10 - până acum.

Mai multe setări de monitor se pot bucura, deoarece Microsoft a anunțat că este conștient de problemă și intenționează să o rezolve (prin The Verge). Într-un blog pentru dezvoltatori Microsoft intitulat „Evitați rearanjarea neașteptată a aplicației – PC-ul dvs. poate dormi fără coșmaruri”, autorul postării Michelle Xiong detaliază că problema este denumită din punct de vedere tehnic „Detecție rapidă la conectare (Rapid HPD)” și că durerile de cap cu mai multe monitoare cauzate acestui pot fi domeniul trecutului dacă sunteți în programul Windows Insider.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

cu remedierea chiar acum prin programul Windows Insider, atâta timp cât sunteți versiunea 2187 sau mai mare. Alternativ, puteți aștepta să actualizați obișnuită la Windows 10 pentru a continua pentru a o aduce versiunea standard.

Acest mic remediere a unei probleme enervante nu este singurul obstacol pe care Microsoft îl folosește tehnologia pentru a depăși. În știrile recente, gigantul tehnologic este, de asemenea, dornic să-i ajute pe angajați să recunoască când sunt stresați locul de muncă prin monitorizarea datelor biometrice. Și Microsoft a efectuat cercetări recente pentru a căuta cerebrale pentru a determina că angajația au nevoie de pauze. Pe scurt, multe progrese tehnologice au loc în Redmond.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here