Actualizarea Windows 10 remediază erorile de conectivitate care afectează VPN-urile și proxy-urile

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a livrat sau nouă actualizare opțională Windows 10 pentru a remedia problemele de conexiune la internet.
  • Problemele de conectare au fost raportate pentru prima dată săptămâna trecută și i-au afectat pe cei care folosesc o conexiune VPN sau proxy.
  • Actualizarea este disponibilă acum și Microsoft vă recomandă să o instalați numai dacă ați văzut problema pe care o abordează.

Microsoft a lansat astăzi o nouă actualizare opțională Windows 10 menită să rezolve problemele de conexiune la internet care au fost raportate utilizatorii VPN și proxy săptămâna trecută. Problema a făcut ca Windows să arate sau să stea limitată sau fără conexiune cu proxy-uri manuale sau auto-configurate. De asemenea, a împiedicat unele aplicații să se conecteze la internet.

„O actualizare opțională în afara bandă este acum disponibilă în Catalogul de actualizări Microsoft pentru a rezolva o problemă cunoscută prin care dispozitivele care utilizează proxy, în special cele care utilizează o rețea privată virtuală (VPN), ar putea să stea de conexiune la internet. limitată sau inexistentă, „, se arată într-un document de asistență Microsoft pentru actualizare. Actualizarea aplicată la Windows 10 versiunile 1909, 1903, 1809, 1803 și 1709. Notele de lansare pentru actualizare citesc:

Rezolvă o problemă limitată ar putea să vadă starea sau inexistentă a conexiunii la internet în zona de notificare pe dispozitivele care utilizează un proxy manual sau configurat automat, în special cu o rețea privată virtuală (VPN). În plus, această problemă ar putea împiedica niciun dispozitiv să se conecteze la aplicații de internet care să folosească WinHTTP sau WinINet.

Microsoft recomandă să instalați această actualizare opțională pe computerele care au grijă de această problemă. Dacă întâmpinați această problemă, actualizați această problemă disponibilă acum prin Windows Update.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here