Windows 10 previzualizare versiunea 20221 se lansează acum pe canalul Insider Dev

Sursa: Microsoft

Încă o săptămână, o altă versiune Windows 10 Insider Preview pentru ca cei din Canalul Dev să pună mâna. Versiunea de astăzi este 20221 și prezintă o schimbare notabilă a barei activității care facilitează crearea unei sesiuni Meet Now în Skype.

Cu această versiune, Meet Now este prezent în bara de sistem și atunci când a făcut clic, va dezvălui un meniu derulant cu acces rapid la crearea unei sesiuni Meet Now și pentru a invita prietenii să se alăture. Meet Now face parte din Skype și este, în esență, răspunsul Microsoft pentru consumatori la Zoom.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ca întotdeauna, această nouă caracteristică se află în testarea A/B în versiune. Aceasta înseamnă că doar un subset de persoane din interior care instalează versiunea va primi funcția la început. Mai multe persoane vor avea acces la el în timp.

Iată restul jurnalului de modificare:

 • După cum au observat unii dintre cei din interior, adăugăm o notificare pentru a vă anunța când o aplicație se înregistrează pentru a rula la pornire (Setări > Aplicații > Aplicații de pornire).
 • Având în vedere majoritatea lansărilor aplicației People vin direct din aplicațiile Mail și Calendar din Windows 10, aplicația People nu mai apare ca o aplicație autonomă în Start. Rămâne ca o aplicație de inbox și poate fi lansată pentru a vă gestiona contactul din butonul din aplicațiile Mail și Calendar.
 • Am remediat o problemă în care se gestionează noua discuții și volum din Setări nu bloc capacitatea de a schimba literele de unitate a volumului sistemului.
 • Am remediat o problemă care ar putea duce la meniul Start, iar Centrul de acțiuni să fie total transparent atunci când anumite aplicații erau deschise în fundal.
 • Am remediat o problemă care poate duce la o blocare a deschiderii meniului Power în Start în timp ce rulați Magnifier la un nivel ridicat de zoom.
 • Am remediat o problemă care ar putea duce la o miniatură a desktopului virtual în Vizualizarea activității care arăta un desktop gol chiar și după mutarea unei aplicații pe acel desktop.
 • Am remediat o problemă la introducerea unui IME în câmpurile de text din anumite aplicații, care ar putea avea ca rezultat să nu mai fie acceptată introducerea.
 • Am remediat o problemă care ar putea duce la blocarea panoului de candidat IME Pinyin chinezesc pe prima literă atunci când tastați în anumite.
 • Am remediat o problemă care ar putea duce la blocarea Windows Update la „Descărcare – 0%” pentru o lungă perioadă de timp.
 • Am remediat apariția erorilor generice la utilizarea wsl --install în subsistemul Windows pentru Linux.
 • Am remediat o eroare în care nucleul Linux nu ar fi instalat atunci când utilizați wsl --install în subsistemul Windows pentru Linux.

Ca întotdeauna, consultați blogul Windows pentru jurnalul complet de modificări, inclusiv o listă a problemelor cunoscute.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here