Versiunea de previzualizare Windows 10 19551 este lansată pentru Fast Ring Insiders

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • O nouă versiune de previzualizare Windows 10 este acum disponibilă pe inelul rapid.
 • Această versiune vine la numărul 19551 și conține o mână de remedieri.
 • Utilizatorii Windows Insider de pe inelul Fast pot descărca această actualizare acum prin Windows Update.

Microsoft a lansat astăzi o altă versiune de previzualizare Windows 10 pentru Insiders pe inelul Fast. Această versiune împinge numărul versiunii până la 19551, dar nu conține nicio caracteristică nouă majoră. Mai degrabă, această actualizare se referă în principal la o mână de remedieri de erori și există unele probleme cunoscute care rămân în prezent.

Pe lângă lansarea versiunii 19551, Microsoft a mai dezvăluit că oprește testarea „Project Catnip”, aplicația sa Progressive Web (PWA) menită să acționeze ca un hub pentru știri Insider, note de lansare și multe altele. De la Microsoft:

Nu mai intenționăm să facem teste externe sau să lansare publică la „Project Catnip PWA” pentru programul Windows Insider. Din cauza unor limitări tehnice, nu urma să putem oferi experiențe pe care le facem pentru Insiders prin intermediul PWA. Încă căutăm soluții pentru unele dintre funcțiile pe care le-am investigat în PWA. Vă mulțumesc ca întotdeauna pentru entuziasm.

Iată o privire completă asupra notelor de lansare pentru Windows 10 build 19551:

Modificări generale, condiții și remedieri pentru PC

 • Am remediat o problemă care ducea la nu funcționarea decupării pe monitoarele secundare.
 • Vă mulțumim că ați raportat că panoul de control Optimize Drives arăta incorect că optimizarea nu a rulat pe unele dispozitive. Am rezolvat-o în această versiune.
 • Am remediat o problemă care provoacă blocarea conexiunii la desktop la distanță atunci când încercăm să nu conectăm la mai multe sesiuni.
 • Am făcut o remediere la nivel de server pentru a rezolva problema care provoacă blocarea Naratorului Home atunci când selectați butonul „Ce este nou” din Narator Home.
 • Am remediat o problemă care poate duce la golirea în mod neașteptat a setărilor de limbă afișate în partea de sus a setărilor de limbă.
 • Am făcut ceva pentru a ajuta la rezolvarea rapoartelor de feedback care capturile de ecran (WIN+Shift+S) lipite în Outlook ar fi neașteptat de mari.
 • Am remediat o problemă în care, dacă ați schimbat fontul panoului candidat pentru IME-ul Pinyin, ar fi resetat la valoarea aceasta implicită după ce raportați computerul.
 • Am remediat o problemă care ducea la pictograma „Eliminare în siguranță a hardware-ului” din zona de notificare, uneori, desenată în mod neașteptat în alb (făcând-o imposibil de citit) atunci când utilizați tema luminoasă.

Probleme cunoscute

 • BattlEye și Microsoft au găsit probleme de incompatibilitate din cauza schimbărilor în sistemul de operare între unele versiuni Insider Preview și anumite versiuni ale software-ului anti-cheat BattlEye. Pentru a proteja persoanele din interior care ar putea avea aceste versiuni instalate pe computerul lor, am aplicat o suspendare a compatibilității acestor dispozitive de la a li se oferi versiuni afectate ale Windows Insider Preview. Consultați acest articol pentru detalii.
 • Știm că utilizatorii Narator și NVDA care caută cea mai recentă versiune a Microsoft Edge bazată pe Chromium pot întâmpina unele dificultăți la navigarea și citirea anumitor conținut web. Naratorul, NVDA și echipele Edge sunt la curent cu aceste probleme. Utilizatorii Microsoft Edge vechi nu vor fi afectați.
 • Opțiunea de recuperare în cloud pentru Resetarea acestui computer nu funcționează această versiune. Vă rugăm să utilizați opțiunea de reinstalare locală când efectuați Resetarea acestui computer.
 • Căutăm rapoarte despre procesul de actualizare suspendat pentru perioade lungi de timp atunci când încercăm să instalăm o nouă versiune.
 • Investimăm rapoarte conform cărora unii insider nu pot să actualizeze versiuni mai noi cu eroarea 0x8007042b.
 • Analizăm rapoartele conform cărora unii insider nu pot să actualizeze versiuni mai noi cu eroarea 0xc1900101.
 • Analizăm rapoarte ale anumitor USB 3 externe.0 unități nu răspund cu codul de pornire 10 după ce sunt atașate.
 • Secțiunea Documente din Confidențialitate are o pictogramă ruptă (doar un dreptunghi).
 • Fereastra de candidat IME pentru IME din Asia de Est (chineză simplificată, chineză tradițională și IME japonez) poate să nu se deschidă uneori. Investimăm rapoarte dvs. Ca o soluție, dacă întâmpinați acest lucru, vă rugăm să schimbați focalizarea pe altă aplicație sau zona de editare și înapoi la original și încercați din nou. Alternativ, puteți îmbina Task Manager și puteți încheia "TextInputHost.exe" din fila Detalii și ar trebui să funcționeze ulterior.

Pentru mai multe despre această versiune, puteți consulta notele complete ale versiunilor Microsoft pe blogul Windows. În caz contrar, persoanele din interior înscrise în inelul rapid pot descărca acum versiunea 19551 prin Windows Update.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here