Versiunea de previzualizare Windows 10 16232 se lansează acum la Slow Ring Insiders

Se pare că Windows Insiders de pe inelul Fast nu sunt singurii care primesc un răsfăț astăzi; Slow ring Insiders primesc, de asemenea, o nouă versiune de previzualizare Windows 10 pe care să vă îngrijească. Windows 10 build 16232, care a ajuns pentru prima dată pe inelul rapid săptămâna trecută, se îndreaptă acum către inelul lent, ca parte a unei lansări în etape.

ȘI pentru minunatul nostru #WindowsInsiders pe inelul PC Slow, avem 16232 de bunătăți și pentru tine! //t.co/Dl7exeyYzB

— Dona Sarkar (@donasarkar) 7 iulie 2017

Pentru a recapitul, versiunea 16232 conține o serie de îmbunătățiri de securitate care vor vedea o ediție completă cu Actualizarea Fall Creators. Iată o privire:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Windows Defender Application Guard (WDAG)

  • Oferându-vă acces la toate funcțiile bogate din Microsoft Edge în timp ce utilizați Application Guard: pe baza muncii noastre din Build 16188, am suportat pentru persistența datelor Microsoft Edge în timp ce folosiți Application Guard. Odată activate, date precum favoritele, cookie-urile și parolele salvate vor fi păstrate în sesiunile Application Guard. Datele persistente nu vor fi partajate sau afișate pe gazdă, dar vor fi disponibile pentru viitoarele sesiuni Microsoft Edge în Application Guard.

  • Cum să profitați de Data Persistence atunci când utilizați Microsoft Edge cu Application Guard: activați Data Persistence pentru Microsoft Edge în Application Guard, folosind Politica de grup. Recuperați că Data Persistence for Application Guard cu sesiunile Microsoft Edge nu este activată în mod implicit. Pentru a activa persistența datelor, închideți toate ferestrele Microsoft Edge și actualizați politica Windows Components > Windows Defender Application Guard pentru a activa persistența datelor
  • Cum să vă găsiți Favoritele după ce închideți Edge cu Application Guard: Deoarece ați activat Data Persistence , chiar și după repornire precum și pentru a construi upgrade-uri ale Windows.

Vă prezentăm Exploit Protection

  • Suntem încântați să anunțăm că, începeți această versiune, acum puteți să auditați, să configurați și să gestionați setările de atenuare a exploatării sistemului și a aplicațiilor Windows chiar din Centrul de securitate Windows Defender! Nu trebuie să utilizați Windows Defender Antivirus pentru a profita de aceste setări.

Prezentarea accesului controlat la foldere în Windows Defender Antivirus

  • În această versiune, vă ajutăm să protejați datele valoroase împotriva aplicațiilor și amenințărilor rău intenționate, cum ar fi ransomware. Pentru a activa funcția, căutați și deschideți Centrul de securitate Windows Defender de la Start, accesați secțiunea Setări de protecție împotriva virușilor și amenințărilor și setarea comutatorului la Activat

  • Accesul controlat la foldere monitorizează modificările pe care aplicațiile fac fișierele din anumite foldere protejate. Dacă o aplicație de a căuta să modifice aceste fișiere, atunci când aplicația este pe lista neagră de funcție, veți primi sau notifică despre încercare. complet folderele protejate cu locația suplimentară și puteți adăuga aplicații pentru a vă permite să accesați acel folder.

Deoarece aceasta este o lansare eșalonată, nu toată lumea va vedea noua versiune imediat. Aceasta este o parte a unui nou cadru de direcționare pe care Microsoft îl testează pentru a simula un proces de lansare pe care îl utilizează atunci când administrează sau actualizează majoră pentru public. a verifica acum actualizarea prin Windows Update, dar nu vă alarmați dacă nu este disponibil imediat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here