Windows 10 PC build 16188 și Mobile build 15210 acum disponibil pentru Insiders

Încă o săptămână, un alt set de versiuni Insider Preview pentru participarea la inelul Fast, pentru a testa și a oferi feedback! Noile versiuni de astăzi sunt 16188 pentru PC și 15210 pentru mobil și sunt acum lansate în ciclul rapid.

Ce este nou pentru PC?

 • Funcții noi uimitoare în PDF Reader de la Microsoft Edge: pe lângă faptul că abordează o mulțime de feedback din partea insider cu privire la funcționalitatea PDF din Microsoft Edge, această versiune este, de asemenea, plină cu o mulțime de funcții noi pentru citirea PDF- urilor în Microsoft Edge pe care dorim să vă faceți verificarea. Iată descrierea caracteristicilor la care trebuie să fiți atenți:
 • Completarea formularelor PDF: Din când în întâlnire formulare de completat care sunt în format PDF. Acum puteți completa formularul bazat pe PDF în Microsoft Edge, să vă salvați și să vă imprimați!
 • Adnotări PDF: Capacitatea de adnotări din browser este acum extinsă și la PDF-uri. poate utiliza opțiunea "Fă o notă web"?? butonul din partea dreaptă sus a cadrului browserului pentru a invoca o bară de adnotări.
 • Cuprins pentru o navigare mai ușoară: pentru a citi documente mai lungi, acum puteți utiliza caracteristica Cuprins (ToC) pentru o navigare mai ușoară. Veți vedea butonul ToC în partea stângă a barei de instrumente PDF dacă documentul are ToC definită de autor. Faceți clic pe orice titlu din panoul lateral pentru a naviga la acea parte a documentului.
 • Vizualizare și navigare mai bune: uneori, documentele PDF, cum ar fi documentele care sunt copii ale documentelor scanate, nu sunt în orientare adecvată și trebuie să rotite pentru a le vizualiza corect. Acum puteți roti documentele PDF pentru o mai bună libertate. Căutați butonul de rotire în bara de instrumente. De asemenea, este important să puteți ajusta aspectul orașului a fișierelor pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor utilizatorilor în funcție de dimensiunea ecranului, tip etc. Folosind meniul derulant „Aspect” din bara de instrumente, acum puteți trece de la o pagină la două aspecte și puteți trece la derularea în funcție de pagină pentru o experiență de navigare mai bună pentru documente mai lungi.
 • Windows Defender Application Guard: Anunțat în septembrie anul trecut în Microsoft Edge Blog, Windows Defender Application Guard pentru Microsoft Edge este acum disponibil în Windows Insider Previews pentru utilizatorii Enterprise din Fast Ring. - - Microsoft Edge care rulează în Application Guard oferă întreprinderilor nivel maxim de protecție împotriva programelor malware și atacurilor zero day împotriva Windows.
 • Pictograma Ninjacat pentru programul Windows Insider în Setări: consultați noua pictogramă Ninjacat reprezentând programul Windows Insider din Setări > Actualizare și securitate > Programul Windows Insider.
 • Setările Cortana au fost integrate în Setări: Cortana este o componentă de bază a Windows, iar utilizatorii caută aplicația Setări pentru a găsi setările Cortana. Am auzit feedbackul dvs. despre descoperire și, cu această versiune, am făcut modificarea pentru a migra toate setările Cortana în Setări. Le puteți accesa făcând clic pe roata de setări din Cortana, mergând la Setări > Cortana sau doar căutând setarea de care sunteți interesat.
 • O pagină de setări lupă reimaginată: pentru a crește experiența atât pentru utilizatorii cu vedere slabă, cât și pentru utilizatorii ocazionali ai lupă care se folosesc pentru prezentări sau pentru mărire rapidă, am actualizat pagina de setări pentru lupă. Cei din interior vor observa că pagina nu numai că a fost reproiectată, ci vine și cu câteva funcții noi
 • Îmbunătățirea experienței dvs. de actualizare: am auzit feedback-ul dvs. și, cu Build 16188, am înlocuit dialogul anterior Windows Update modal cu o nouă notificare interactivă toast, astfel încât să puteți fi cu ușurință la curent cu o actualizare disponibilă, fără ca aceasta să vă întrerupă munca. Încercați datele viitoare când primiți sau actualizați și, ca întotdeauna, vă rugăm să vă împărtășiți feedbackul!

Îmbunătățiri pentru mobil

 • Am remediat o problemă cu ecranul Glance în care ora nu se actualizează.
 • Am remediat problema tokenului, astfel atunci când dispozitivul se sincronizează cu serviciul, mesajele text ar trebui să apară de rezervă.

Pentru o listă a problemelor cunoscute și jurnalul complet al modificărilor, asigurați-vă că consultați blogul Windows!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here