Actualizarea Windows 10 octombrie 2020 ajunge la Release Preview Insiders, apropiindu-se de lansare

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a împins actualizarea Windows 10 octombrie 2020 pentru a lansa astăzi Preview Insiders.
  • Aceasta este ultima oprire Insider înainte ca actualizarea să ajungă la public.
  • Persoanele din interior înscrise în canalul Release Preview pot descărca acum actualizarea prin Windows Update.

Actualizarea Windows 10 octombrie 2020 se oprește definitiv Insider înainte de lansarea publică. Microsoft a anunțat astăzi că actualizarea este acum disponibilă pentru Windows Insiders înscriși în canalul Release Preview. Este oferit ca build 19042.508.

Release Preview Insiders nu va avea actualizată instalată automat. În schimb, Microsoft îl deschide pentru „căutătorii” care aleg să îl instaleze prin Windows Update. Din postarea blogului la Microsoft:

Vă rugăm să cumpărați actualizarea din octombrie 2020 va fi oferită inițială în canalul de previzualizare a lansării prin intermediul experienței noastre „căutători” în Windows Update. Aceasta înseamnă că persoanele din interior vor trebui să acceseze Setări > Actualizare și securitate > Actualizare Windows și să aleagă să scadă și să instaleze 20H2. Odată ce un Insider0 actualizează computerul la Actualizarea din octombrie 202, va continua să primească automat noi actualizări de service prin Windows Update (cum ar fi procesul de actualizare lunară).

Ca parte a acestei lansări, Microsoft actualizează automat Insiders pe canalul Beta la Actualizarea din octombrie 2020, ca parte a testării sale de service. Dacă sunteți înscris în canalul Beta și nu ați instalat încă această versiune, Windows Update ar trebui să fie automat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizarea Windows 10 octombrie 2020 este de așteptat să înceapă lansarea publică inițială la un moment dat în următoarele săptămâni. Nu există încă o dată exactă disponibilă, iar lucrurile ar putea fi întotdeauna amânate dacă apar erori care stopează spectacolul. Odată ce începe lansarea publică, se va înceta pentru mai multe dispozitive pentru a evita orice majore, neprevăzute.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here