Windows 10 mai 2020 Actualizare video hands-on: Toate caracteristicile și modificările

Cea mai recentă actualizare a Windows 10 este aproape aici și puteți descărca acum manual. Deci, acum este un moment bun pentru a trece practic cu produsul finit și a vedea ce este nou pentru consumatori. Versiunea Windows 10 2004, cunoscută sub numele de Actualizarea Windows 10 mai 2020, va începe lansarea oficială în curând, cu câteva caracteristici și modificări notabile. Aceasta cu siguranță, dar nu este să actualizeze unele dintre acestea vor fi binevenite de mulți.

Revizuire completă: Actualizarea din mai 2020 aduceri binevenite elementelor esențiale de zi cu zi

Pentru început, există o nouă experiență Cortana, care pune tastarea în prim-plan. Este o experiență mai curată cu o interfață care îmi place foarte mult, dar nu este fără probleme. De exemplu, noua Cortana nu vă poate accesa notebook-ul și, de asemenea, nu poate controla aptitudinile sau dispozitivele de acasă conectate, ceea ce este regretabil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alte modificări nu sunt disponibile în această ediție virtuală. Există, de asemenea, pot fi aplicate setări, inclusiv posibilitatea de a elimina parola contului Microsoft ca opțiune de conectare pe dispozitiv, limitându-l doar la metodele Windows Hello.

Există o mulțime de alte modificări mai mici în această ediție, inclusiv noul subsistem Windows pentru Linux 2, pe care nu-l-am acoperit în prezentarea video, deoarece nu este o caracteristică destinată consumatorilor. Ce aștepți cel mai mult în Windows 10 Versiunea 2004? Spune-ne în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here