Windows 10 Insider build 19042.630 terenuri cu actualizări de securitate pentru Beta, Previzualizare lansare

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Windows 10 build 19042.630 este acum disponibil pentru Insiders.
  • Versiunea se lansează acum pentru canalele Beta și Release Preview.
  • Nu există funcții noi, dar această versiune aduce actualizări de securitate legate de actualizări lunare ale Patch Tuesday.

Microsoft livrează o nouă versiune Windows 10 pentru Insiders pe canalele Beta și Release Preview pentru a verifica astăzi. Vin la numărul de construcție 19042.630, această versiune nu aduce caracteristici noi. În schimb, este o actualizare cumulativă care aduce actualizări de securitate.

Iată o privire la notele de lansare destul de scurte:

  • Actualizează data de începere a DST 2020 pentru Insulele Fiji până la 20 decembrie 2020.
  • Actualizări de securitate pentru Microsoft Scripting Engine, Windows Input and Composition, Microsoft Graphics Component, Windows Wallet Service, Windows Fundamentals și Windows Kernel.

This updatee se aliniază cu lansarea restului actualizărilor Patch Tuesday disponibil pentru versiunile de lansare ale Windows 10. De asemenea, se aliniază cu alte actualizări recente pentru canalele Beta și Release Preview, care s-au orientat către actualizări cumulate care adaugă actualizări de calitate și securitate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți deja înscris în canalele Release Preview sau Beta Insider, atunci puteți descărca această actualizare, actualiza acum prin Windows. Pentru cei înscriși în canalul Dev, este probabil să vedem Microsoft lansând o altă versiune nouă pe 11 noiembrie, respectând cadența obișnuită de lansare săptămânală de miercuri. Cu toate acestea, este posibil ca o să fie aruncată în lucru și să ducă la o construcție întârziată.

Deocamdată, puteți iniția manual actualizarea mergând la secțiunea Windows Update din meniul de setări și apăsând butonul „Căutați actualizări” pentru a începe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here