Windows 10 Insider build 15002 scurgeri după ce a fost anulat săptămâna aceasta”,

Inițial, Microsoft plănuia să lanseze prima versiune Insider Preview din 2017 săptămâna aceasta, dar după ce a analizat feedback-ul din datele interne de zbor, a decis să nu facă acest lucru, deoarece candidatul de build pe care l-au aliniat, conform Microsoft, are probleme cu actualizarea build-over-ului. -construi. Build 15002 a fost build-ul în cauză și acum s-a scurs ca imagine WIM.

WIM-ul vine direct de pe serverele Microsoft (mulțumesc h0x0d pentru că l-a găsit), dar de atunci a fost scos. WIM-ul a fost reîncărcat în altă parte, așa că, dacă sunteți interesat, îl puteți încărca la descărcare. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să faceți acest lucru, deoarece o imagine WIM este puțin mai greu de lucrat față de fișierul ISO standard, deoarece trebuie convertită, printre altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu numai asta, dar Microsoft a subliniat de ce nu a lansat această versiune mai devreme astăzi, invocând probleme de actualizare. Instalarea acestei versiuni poate cauza instabilități la actualizarea la versiuni mai noi, așa că poate fi mai bine să rămâneți la versiunea 14986 pentru moment.

Build 15002 include majoritatea modificărilor găsite în build 14997 recent scurs, așa că nu ne așteptăm să vedem ceva ce nu am văzut deja în această build. Rămâneți la curent cu Windows Central pentru mai multă acoperire a versiunilor și a Previzualizării Insider!

Credit imagine, Inside Windows

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here