Actualizarea creatorilor Windows 10 este acum lansată oficial pentru public”,

După câteva luni de dezvoltare, Windows 10 Creators Update este acum gata pentru public. Începând de astăzi, unii utilizatori care rulează Windows 10 vor putea să descarce și să instaleze Actualizarea creatorilor prin aplicația Setări, la fel ca orice altă actualizare, cu planuri de a o lansa tuturor în următoarele câteva săptămâni.

Actualizarea se lansează gratuit și va fi disponibilă mai întâi pentru o anumită cantitate de persoane. Dacă sunteți una dintre persoanele care nu au primit actualizarea astăzi, puteți actualiza manual versiunea de Windows cu instrumentul Asistent de actualizare de la Microsoft, care a fost lansat săptămâna trecută.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus, având în vedere că este Patch-ul de marți, Actualizarea creatorilor se lansează alături de un patch care ar trebui să facă lucrurile să funcționeze și mai bine, un alt bonus suplimentar.

Actualizarea creatorilor include noi îmbunătățiri, cum ar fi o aplicație Paint 3D actualizată, Night Light, Game Mode, Edge îmbunătățiri și multe altele. Asigurați-vă că consultați recenzia noastră oficială pentru o descriere completă a ceea ce vă puteți aștepta să vedeți când actualizarea ajunge în sfârșit la mașina dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here