Windows 10 build 20277 lovește canalul Dev Insiders pe măsura ce testează se împarte

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Windows 10 build 20277 este acum disponibil pentru testerii canalului Dev.
  • Aceasta este una dintre cele două versiuni noi lansate astăzi, deoarece canalul Dev se împarte în două.
  • 20277 va ajunge automat pentru toată lumea, dar "căutătorii" pot obține 21277 în schimb.

Versiunea 20277 pentru Windows 10 este acum disponibilă pentru a testa utilizatorii canalului Dev și, dacă acordați atenție, este posibil să observați că această versiune care se lansează astăzi pe canalul Dev. Asta pentru că Microsoft a împărțit, cel puțin temporar, canalul Dev în două. Iată o privire la ce se întâmplă.

Începând de astăzi, Microsoft le oferă Dev channel Insiders opțiunea de a începe testarea versiunilor din filiala RS_PRERELEASE, care este locul unde intervine versiunea 21277. Trebuie să vă validați pentru testarea acestei ramuri și veți continua să primiți versiuni de la RS_PRERELEASE de acum înainte dacă o faceți.

Dacă decideți să nu vă văți, veți rămâne să testați versiunile din filiala FE_PRERELEASE, care primește versiunea 20277 astăzi. Această versiune care va fi difuzată automat astăzi pentru Dev channel Insiders, cu excepția cazului în care aceștia optează pentru a accesa ramura RS_PRERELEASE. În ceea ce privește analiza, 20277 este mult mai multe ambiții, conținând doar câteva remedieri.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Privind cu nerăbdare, Microsoft spune că intenționează să îmbine toți testerii de canale Dev cu RS_PRERELEASE la un moment dat după sărbători. Pentru moment, iată o privire la ceea ce este în notele de lansare 20277.

Ce este nou în Windows 10 build 20277

Remedieri

  • Am remediat o problemă care poate duce la pierderea etichetei de volum WinRE după mai multe upgrade-uri.
  • Am remediat o problemă care ar putea duce la eșecul actualizării aplicațiilor cu codul de eroare 0x80073D02.

Probleme cunoscute

  • Căutăm rapoarte despre procesul de actualizare suspendat pentru perioade lungi de timp atunci când încercăm să instalăm o nouă versiune.
  • Previzualizările live pentru site-urile fixate nu sunt încă activate pentru toți Insiders, așa că este posibil să vedeți o fereastră gri când treceți cu mouse-ul peste miniatură din bara de activitate. Continuăm să lucrăm la realizarea acestei experiențe.
  • Lucrăm la activarea noii experiențe cu bara de activități pentru site-urile fixate existente. Între timp, puteți anula fixarea site-ului din bara de activitate, puteți elimina pe pagina edge://apps și apoi fixați din nou site-ul.
  • Lucrăm la o remediere a unei probleme care are ca rezultat ca unii utilizatori să vadă eroarea 0x80070426 atunci când folosește Microsoft pentru a se conecta la diferite aplicații. Dacă îl întâlniți, raportarea computerului poate rezolva acest lucru.
  • Lucrăm la o remediere a unei probleme în care, în versiunile recente Dev Channel, nu apare nicio unitate în Setări > Sistem > Stocare > Gestionare discuri și volum. Ca o soluție, vă puteți gestiona discurile în instrumentul clasic de gestionare a discurilor.

Dacă sunteți deja pe canalul Dev, veți obține automat 20277 prin Windows Update. Dacă preferați să treceți la testarea 21277, acesta este disponibil ca experiență „căutător” în Windows Update, ceea ce înseamnă că trebuie să alegeți manualul să îl instalați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here