Windows 10 build 20246 lovește Dev Insiders, semnalează sfârșitul previzualizării Calendar

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • Windows 10 build 20246 este acum disponibil pentru Dev channel Insiders.
 • This version este prima care provine din ramura de dezvoltare FE_RELEASE.
 • Unele funcții dispărea cu acest tator, dar vor fi adăugate înapoi mai târziu.
 • Aceasta marchează și sfârșitul experienței de previzualizare Calendar.

Microsoft a livrat astăzi o nouă versiune de previzualizare Windows 10 către Dev channel Insiders. Numărul versiunii vine la versiunea 20246 și este în principal preocupat de remedierea erorilor. Cu toate acestea, marchează și o trece la ramura de dezvoltare FE_RELEASE, împreună cu sfârșitul iminent al previzualizării Calendar.

Într-o postare pe blog care anunță nouă versiune, Microsoft a explicat trecerea la noua ramură de dezvoltare, menționând că inițial veți pierde accesul la unele caracteristici care vor fi adăugate înapoi la mix la o dată ulterioară. De la Microsoft:

Începând cu versiunea de astăzi, Windows Insiders va observa că numele sucursalei din care lansăm versiunile s-a schimbat în FE_RELEASE. La fel cum am făcut mai, când am lansat versiuni din sucursala MN_RELEASE, ne exersăm capacitatea de a schimba din ce ramură se construiește zborul. Deoarece inginerii noștri lucrează în cicluri de dezvoltare în interior, este posibil să acordăm priorităților lucrărilor efectuate într-o anumită ramură și ar putea fi necesar să mutăm persoanele din interior între filiale. Ca urmare a trecerii la filială FE_RELEASE, Insiders vor observa că unele funcții, cum ar fi selectorul de emoji actualizat, tastatura tactilă reproiectată, tastarea vocală, ecranele de deschidere care țin cont de teme și altele au fost eliminate temporar. Căutăm să aducem aceste funcții înapoi la Insiders în viitor. Ca o reamintire importantă – versiunile din ramura FE_RELEASE nu sunt corelate cu o anumită versiune Windows 10.

Dincolo de comutatorul de ramură, Microsoft a semnalat și sfârșitul iminent al experienței curente de previzualizare Calendar. Aplicația Calendar va fi revenită la experiența inițială, iar unii testeri au început să primească alerte despre această modificare. Nu se menționează ce înseamnă acest lucru pentru reproiectarea calendarului care a fost testată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu asta din drum, iată sau privire la toate remediile din această versiune:

 • Am remediat o problemă care ar putea face ca să alegeți din dialogul Windows Update să nu facă nimic.
 • Am remediat o problemă în care trecerea cursorului peste o miniatură în Vizualizarea activității ar afișa un chenar neașteptat în jurul articolului.
 • Am remediat o problemă în care chkdsk ar putea părea blocat la 100% din cauza neprintării mesajului care spunea că a fost terminat.
 • Am remediat o problemă care poate duce la o blocare la deconectarea anumitor dispozitive audio în timpul redării audio în versiunile recente.
 • Am remediat o problemă fără a avea grijă de pagina Windows Update din Setări nu se poate încărca dacă este conectată la o rețea Wi-Fi conectată la internet.
 • Am remediat o problemă care ducea la blocarea Set uneori când făceam clic pe categoria Actualizare și securitate.
 • Am remediat o problemă care ducea la Setările de stocare care se vor afișa în mod neașteptat dimensiunile incorecte ale categoriilor (un număr mai mare decât cel vizibil în File Explorer).
 • Am remediat o problemă care poate duce la o blocare a gestionării dimensiunii partiției în Setări de stocare.
 • Am remediat o problemă care împiedică scenariul de calcul GPU, cum ar fi CUDA și DirectML, să nu funcționeze pentru unii utilizatori din subsistemul Windows pentru Linux.

Și iată problemele cunoscute:

 • Investigăm rapoarte privind instalarea de jocuri din Magazin pe o unitate secundară care nu are sistemul de operare, va duce la inaccesibilitatea unității secundare. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să schimbi stocarea implicită pentru conținut nou pe unitatea secundară ÎNAINTE de a instala jocul. Acest lucru se poate face în Setări > Stocare > Modificați locul în care este salvat conținutul nou.
 • Căutăm rapoarte despre procesul de actualizare suspendat pentru perioade lungi de timp atunci când încercăm să instalăm o nouă versiune.
 • Previzualizările live pentru site-urile fixate nu sunt încă activate pentru toți Insiders, așa că este posibil să vedeți o fereastră gri când treceți cu mouse-ul peste miniatură din bara de activitate. Continuăm să lucrăm la realizarea acestei experiențe.
 • Lucrăm la activarea noii experiențe cu bara de activități pentru site-urile fixate existente. Între timp, puteți anula fixarea site-ului din bara de activitate, puteți elimina pe pagina edge://apps și apoi fixați din nou site-ul.
 • Lucrăm la o remediere a unei probleme care provoacă o verificare a erorilor DPC_WATCHDOG_VIOLATION pe unele dispozitive.
 • Investigăm o problemă raportată de unii insider, în care bara de activitate ascunde butonul de pornire din meniul Start. Dacă acest lucru se întâmplă pe computerul dvs., poate fi necesar să utilizați gustul Windows plus meniul X pentru a opri pentru moment.
 • Utilizatorii Windows din interiorul computerelor ARM, cum ar fi Surface Pro X, vor observa că Windows PowerShell nu va lansa această versiune. Ca o soluție, vă rugăm să utilizați "Windows PowerShell (x86)" sau "Windows PowerShell ISE (x86)" din meniul Start dacă trebuie să utilizați PowerShell. Sau descărcați nou și modern PowerShell 7, care profită de ARM rulând nativ. Plus ca icoana este mai frumoasa.

Dacă sunteți deja înscris în canalul Windows 10 Dev, puteți descărca versiunea 20246 prin Windows Update. Pentru utilizatorii din canalele de previzualizare a lansării și beta, veți vedea, de asemenea, o mică actualizare care va fi lansată astăzi ca numărul de versiune 19042.610. Conține doar următoarea remediere:

 • Am remediat o problemă care face ca operația de extragere Docker să eșueze. Această problemă apare din cauza unei politici de integritate a codului (CI) care blochează importul unei imagini de container Windows.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here