Windows 10build 19592 se îndreaptă Fast Ring Insiders cu accesul pentru tabletă

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • Windows 10 build 19592 se lansează acum la Fast Ring Insiders.
 • Această versiune aduce câteva mărimi ale modului tabletă pentru computerele 2-în-1.
 • Build 19592 este disponibil acum prin WIndows Update pentru Fast Ring Insiders.

Microsoft a lansat o altă versiune de previzualizare Windows 10 pentru persoanele din interior înscrise astăzi în inelul Fast. Această construcție aduce mulțime obișnuită de remedieri de erori și de rezultate de performanță, dar există și câteva creșteri majore pentru computerele 2-în-1. În special, modul tabletă a primit un impuls, făcând mai puțin ușoară utilizarea computerului ca tabletă.

Îmbunătățirile tabletei sunt menite să îmbunătățească experiența tactilă, iar acestea vor fi implementate încet pentru Insiders abia în această versiune. Iată o asupra tuturor modificărilor și privirilor incluse în Windows 10 build 19592.1001:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce mai e nou

Îmbunătățiri ale posturii tabletei pentru computerele convertibile 2-în-1

Începem să lansăm (din nou*) nouă experiență de tabletă pentru computerele convertibile 2-în-1, ca o previzualizare pentru unii utilizatori Windows Insider din inelul rapid. Această experiență este separată de experiență în modul tabletă pe care o veți putea folosi în continuare. Această nouă experie permite utilizatorilor care intra în postura tabletei să rămână în experiența familiară fără întrerupere, cu câteva dintre desktop-uri, cheie la atingere:

 • Pictogramele din bara de activitate sunt distanțate
 • Caseta de căutare din bara de activitate este restrânsă în modul doar cu pictograme
 • Tastatura tactilă invocă automată când atingeți un câmp de text
 • Elementele de explorare a fișierelor vor avea puțin mai multă umplutură, pentru a face confortabil să interacționeze cu ajutorul lor

Veți observa, de asemenea, că am actualizat unele dintre setările asociate tabletei din Setări > Sistem, pentru a vă oferi control asupra experienței.

*Notă: această funcție a fost lansată anterior ca experiment pentru Windows Insiders în 20H1 Build 18970 și s-a încheiat în Build 19013. După unele lucruri, vă reintroducem Windows Insiders în această versiune și intenționăm să oferim această experiență pentru a cumpăra într-o viitoare actualizare Windows 10.

Modificări și condiții generale

 • Platforma de căutare Windows (Indexer) a fost actualizată cu o logică stabilită pentru a vă ajuta să găsiți momente mai bune pentru a efectua indexarea fișierelor și pentru a evita indexarea intensă în timp ce utilizați mașina. De asemenea, a fost făcută o va avea pentru a limita numărul de ori când serviciul vă indexează fișierele pentru conținut care nu are impact asupra experiențelor de căutare și vă oferă o experiență mai bună pe Windows.

Remedieri

 • Am remediat problema prin care dispozitivele ARM primesc o verificare a erorilor și am eliminat blocajul acestei versiuni.
 • Am remediat o problemă care ar putea duce la afișarea golului pe paginii Funcții opționale din Setări.
 • Am remediat o problemă în care, atunci când rulați repararea corupției (DISM), procesele-a oprit la 84.9%.
 • Am remediat o problemă în care, finalizarea cu succes după instalarea unei actualizări și a repornirii dispozitivului, butonul Închidere din meniul Start arăta în continuare Actualizare și Oprire și Actualizare și Repornire.
 • Am remediat o problemă care ar putea duce la eșecul actualizărilor Windows cu eroarea 0x80070003.
 • Am remediat o problemă care ar putea duce uneori la blocarea Setărilor la întreruperea actualizărilor sau la neîncărcarea paginii de setări Windows Update.
 • Am remediat o problemă de zborul anterior, care a dus la apariția unor reguli suplimentare în lista de salt din bara de activități.
 • Am remediat o problemă care a rezultat într-o fereastră neagră, doar un mouse este vizibil pentru alții, atunci când participă la o singură aplicare prin Microsoft Teams.

Pentru mai multe, inclusiv o privire asupra problemelor cunoscute, prezentați în această versiune, puteți consulta notele complete ale versiunii Microsoft. În caz contrar, persoanele din interior înscrise în inelul rapid pot lua build 19592.1001 acum prin Windows Update.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here