Windows 10 build 14951 acum disponibil pentru Insider pe PC și telefon

Microsoft tocmai a început să lanseze o nouă versiune Insider Preview pentru Windows 10. Versiunea de astăzi este 14951 și este disponibilă pentru Insiders pe inelul rapid atât pentru PC, cât și pentru mobil, oferind mai multe remedieri și ajutor, și poate și câteva funcții noi.

Ce mai e nou?

  • Rafinarea experienței de personalizare pentru touchpad de precizie (PC): De săptămâna trecută, am continuat să lucrăm în spațiu și avem un alt set de acest lucru pe calea ta. Pentru început, am conectat selectorul de comenzi rapide de la tastatură, așa că, dacă alegeți această opțiune pe pagina Gesturi avansate, vi se va prezenta un recorder, astfel încât să puteți captura combinația de gust preferat –  poate WIN + Alt + D sau acum. WIN + F pentru a începe? În al doilea rând, am adăugat o opțiune Modificare audio și volumul setului de gesturi de bază de glisare din care puteți alege. În cele din urmă, am actualizat butonul de resetare pentru a avea un cerc de progres și a afișat o bifă când este terminat. De asemenea, am auzit feedback-ul dvs. de la ultimul zbor și am remediat câteva probleme, inclusiv faptul că butonul de resetare nu ștergea setările enumerate pe pagina cu gesturi avansate, că graficul cu gesturi cu 4 degete era vizibil pe dispozitivele care numai a acceptat 3 puncte de contact și că unele dintre opțiunile. avansate de gesturi nu au funcționat conform așteptărilor. Dacă mai aveți feedback pentru noi, vă rugăm să nu anunțați!

  • Îmbunătățiri Windows Ink (PC): Începând cu această versiune, meniurile derulante ale stiloului din Windows Ink Workspace vă vor permite să schimbați toată culoarea, cât și lățimea fără a fi nevoie să deschideți două ori. După ce faceți toate ajustările stiloului dvs. preferat, începeți să desenați imediat și vom închide meniul drop-down pentru dvs.

  • Vă prezentăm și Stencils. Instrumentul de raportor de cerneală Windows combină funcțiile raportorului și ale busolei într-o singură - acum puteți desena un arc sau un cerc complet de o dimensiune arbitrară cu puțin efort. Un gest familiar de prindere cu două degete redimensionează raportorul dimensiunii dorite și o citire a gradului următor creionul, mouse-ul sau degetul pe măsură ce desenați de-a lungul lateralului raportorului afișând grade arc. În această versiune de previzualizare, rigla a primit și o mică actualizare - citirea gradului arată o valoare numerică a unghiului, făcând unghiurile de desenat și mai ușor.

  • Interfață simplificată, mai familiară a camerei (PC și mobil): Aplicația Camera a primit o actualizare importantă săptămâna aceasta pentru Insiders. Am reproiectat interfața Camerei pentru ușurință și accesibilitate.

  • Acum puteți experimenta magia imaginilor vii pe Surface, acum activată pe Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3 și Surface 3! Cu imagini vii, extinde-ți capturile statice cu un fragment de videoclip. Acestea sunt create automat ori de câte ori fotografiile dvs. prezentați mișcare — trebuie doar să navigați la Setări și să activați Capturați imagini vii.

  • Și această versiune include o varietate de îmbunătățiri de performanță pentru a vă îmbunătăți experiența. Am adăugat asistență mai rapidă de la captură la captură, feedback-ul creat pentru salvarea videoclipurilor mari pe carduri SD și timp au ajuns de pornire a camerei, printre alte îmbunătățiri.

  • Simplificarea experienței de dezvoltator (PC): Am făcut unele lucrări de bază, iar acum nu va mai trebui să reporniți computerul după ce ați activat Modul dezvoltator! Aceasta înseamnă că puteți începe să utilizați Device Portal și Device Discovery de a îndată pachetul Windows Developer Mode s-a terminat de instalat, în loc să trebuiască să raportați mai întâi.

  • Îmbunătățiri ale naratorului: This include version o serie de remedieri ale Naratorului, inclusiv mai multe remedieri pentru citirea continuă atunci când este utilizată în tabele și pe pagini web, sau remediere pentru experiența de citire Lock + W, astfel încât dialogurile și alte elemente să fie citite corect din nou și o remediere pentru ca citirea textului indiciu nu întrerupe citirea informațiilor către Narator, ci vine după ce informațiile principale sunt citite. Și Naratorul indică acum corect când iese.

  • Subsistemul Windows pentru Linux: Astăzi suntem bucuroși să anunțăm două actualizări importante ale WSL!

  • Ubuntu 16 oficial.04 suport. Ubuntu 16.04 (Xenial) este instalat pentru toate noile Bash pe Ubuntu pe instanțele Windows deschis cu versiunea 14951.  Acesta înlocuiește Ubuntu 14.04 (de încredere).  Instanțele de utilizator existente nu vor fi actualizate automat.  Utilizatorii programului Windows Insider pot face upgrade manual de la 14.04 până la 16.04 comanda upgrade do-release-grade. Interoperabilitate Windows / WSL. Utilizatorii pot lansa acum binare Windows direct dintr-un prompt de comanda WSL.  Aceasta este cererea unui număr din partea utilizatorilor noștri pe pagina WSL User Voice.

Vom actualize this postare odată ce Microsoft anunță noutăți. Între timp, puteți prelua versiunea prin Windows Update dacă sunteți pe inelul rapid!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here