Windows 10 build 10056 dezvăluie aplicații MSN actualizate cu interfață de utilizare nouă și defilare verticală

În timp ce cea mai recentă versiune oficială a Windows 10 Technical Preview, încă blocată în versiunea 10049, o previzualizare a sistemului de operare (build 10056) o nouă apariție recentă pe web. Această versiune a sistemului de operare a seriei de modificări, îmbunătățiri și aplicații actualizate, inclusiv o nouă aplicație Meteo.

În plus, Microsoft include și o nouă versiune reproiectată a aplicațiilor sale Sport, Money și Știri (denumit acum MSN Apps).

Toate aceste noi aplicații sunt universale, ceea ce înseamnă că rulează pe computer, tabletă și telefoane. Toate noi aplicații MSN introduc un design nou și proaspăt. Microsoft schimbă, de asemenea, defilarea la o orientare verticală tradițională (îndepărtându-se de defilarea orizontală incomodă care avea sens doar pe tablete).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Să aruncăm o privire la ce este nou în aceste aplicații pentru Windows 10:

Sport

Destul de interesante, toate noile aplicații au un aspect similar cu aceleași secțiuni din MSN.com. Când lansați Sport, veți vedea articolele de top în față și în centru și veți avea acces la diferite secțiuni. Derulând în jos pe pagină, veți găsi toate cele mai recente articole aranjate pe o grilă de tip Pinterest.

Noua aplicație MSN Sports include, de asemenea, o secțiune Tablou de bord, Prezentări și videoclipuri. În plus, puteți face aproape tot ce ați putut face înainte, cum ar fi să vă urmăriți echipele sportive preferate, să citiți statistici și multe altele. De asemenea, făcând clic pe butonul meniu hamburger din colțul din stânga sus al aplicației, veți avea acces la setări și la lista echipelor dvs. preferate.

Bani

Money for Windows 10 include, de asemenea, un articol financiar principal atunci când deschideți prima aplicație. Spre deosebire de aplicația Sport, MSN Money nu are un meniu de sus cu diferite secțiuni; în schimb, trebuie să faceți clic pe butonul de meniu hamburger pentru a vedea o listă cu ceea ce vă este disponibil. De exemplu, date pieței, care în prezent nu sunt disponibile, Lista de urmărire, Știri, Finanțe personale, Monede, Calculator ipotecar, Piețe mondiale și acces la Setări, care în acest moment este foarte limitat pentru toate aplicațiile.

Știri

Aplicația Știi pentru Windows 10 este puțin diferită de restul, când lansați aplicația, veți accesa direct Titluri și veți vedea o listă cu cele mai importante articole. Fiecare secțiune prezintă primele patru povești care fac titluri cu o listă cu cele mai recente articole aranjate pe o grilă similară pe Pinterest.

Din meniu, puteți accesa alte zone, cum ar fi Subiecte. Acolo puteți face o listă cu interesele dvs., Local pentru știri locale și videoclipuri care arată la fel ca secțiunea Videoclipuri din sport.

Vreme

Aplicația Weather este probabil aplicația MSN care a primit cele mai multe modificări, inclusiv un design nou și proaspăt. Ca și restul aplicațiilor de mai sus, conținutul poate fi derulat pe verticală. Noua aplicație Meteo MSN include, de asemenea, o secțiune principală de prognoză, precum și una pentru știri și o zonă Hărți, vreme istorică și Favorite, care nu sunt încă disponibile.

(Notă: Deși am văzut aplicația Meteo în postările anterioare, am vrut să includă în această listă ca parte a grupului de aplicații MSN.)

Încheind-o

Chiar dacă aceste noi aplicații MSN universale sunt sau versiunea timpurie a ceea ce urmează, ele sunt deja oții față de aceleași aplicații pe care le-am folosit în Windows 8.1. Interfața de utilizare are un aspect modern și se potrivește cu elementele pe care Microsoft le implementează în Windows 10. În ciuda faptului că multor oameni nu le place noul meniu de hamburger, noua alegere UX este foarte utilă, chiar îmi place butonul înapoi care apare ori de câte ori accesezi sau nouă secțiune.

Vremea, știrile, sporturile și banii au fost observate în Windows 10 Technical Preview build 10056. Această versiune a sistemului de operare nu este disponibilă publicului, iar pentru cei care se îngrijesc întreabă Sănătate și fitness si Mancare bautura aplicațiile rămân aceleași pentru moment. Cu toate acestea, ne putem aștepta cu siguranță ca aceste aplicații să fie actualizate în viitor.

Cum vă plac noi aplicații MSN pentru Windows 10? Lasă-ne gândurile tale în comentariile de mai jos.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here