Revizuirea accesoriilor Windows 10: Căști sport Bluetooth Mpow Antelope

Căștile sport Bluetooth Mpow Antelope vă oferă o potrivire confortabilă cu CVC 6.0 tehnologie de reducere a zgomotului. Ele oferă o soluție wireless atractivă pentru sala de sport sau pentru utilizarea de zi cu zi.

Mpow devine rapid un lider în accesorii pentru PC-ul și dispozitivele mobile cu Windows 10. De la baterii de urgență la difuzoare Bluetooth la căști Bluetooth, Mpow a creat o gamă impresionantă de accesorii. Am scos căștile Antilope pentru un test drive și am constatat că nu sunt doar un set de căști de calitate, ci și prietenoase cu bugetul.

Designul căștilor Mpow Antelope are două căști mari conectate cu un fir flexibil acoperit cu cauciuc. Casca din dreapta are trei butoane care rulează de-a lungul marginii inferioare, iar casca din stânga ține portul de încărcare USB. Butoanele de control de pe receptorul din dreapta controlează o varietate de funcții și defalcare, după cum urmează.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

  • Butonul '+' mărește volumul și avansează redarea
  • Butonul '-' reduce volumul și sare înapoi
  • Butonul '⭘' este un buton multifuncțional care controlează funcțiile de alimentare, redare/pauză și preluare/terminare apeluri

Există o mică lumină LED pe receptorul din dreapta pentru a confirma acțiunile sau pentru a vă avertiza cu privire la apelurile primite sau la nivelul bateriei scăzute. Căștile sport Bluetooth Mpow Antelope sunt ambalate cu un cablu micro-USB, trei dimensiuni de căști de cauciuc și manual de utilizare.

Sub capota căștilor Antelope, veți găsi Bluetooth 4.1, CVC 6.0 Anularea zgomotului și o baterie cu până la 8 ore timp de redare/convorbire și 240 de ore de timp de așteptare.

Potrivire, senzație și performanță

Căștile Mpow Antelope sunt puține voluminoase, dar extrem de ușoare. Greutatea mai ușoară echilibrează frumos mărimea căștilor și am găsit căștile Antelope destul de confortabil de purtat. Potrivirea căștilor a fost sigură, indiferent dacă alergați pe banda de alergare sau mergeți pe stradă.

Pornirea căștilor vă cere să apăsați/ți apăsați butonul multifuncțional timp de patru secunde și să intrați în modul de asociere, pur și simplu veți obține apăsat oprit încă trei secunde sau până când LED-ul intermitent alb.

Calitatea audio pentru apeluri și redarea muzicii/video a fost solidă, cu cantitatea potrivită de bas și înalte. În comparație cu concurența, aș plasa calitatea sunetului Antilope cu aproximativ doi pași peste ceea ce ați găsit în alte căști cu prețuri similare și cu specificații.

Microfonul este poziționat pe partea din spate a căștii drepte. Microfonul face o treabă bună prin preluarea vocii și filtrarea zgomotelor de fundal. Apelanții să mă audă clar au putut.

Mi-a luat puțin timp să mă obișnuiesc cu orientarea butoanelor de control. Deși a fost ușor să ne amintim că butonul central era butonul multifuncțional, orientarea butoanelor + și - a durat puțin timp pentru a le aminti. De asemenea, obțineți că atingerea butoanelor controlează volumul și o apăsare lungă control redarea muzicii. M-am trezit atingând când ar fi trebuit să apăs pentru a ajunge la următoarea melodie.

Căștile Mpow Antelope se pot conecta la două dispozitive Bluetooth în timp, iar funcțiile de apel includ funcții de bază pentru răspunsul/terminarea apelurilor, respingerea apelurilor, reapelarea ultimului număr și funcții de apelare vocală. Asocierea și conexiunea inițială au mers fără probleme atât de la un Lumia 950, cât și de la un Lumia 635. Am putut accesa Cor prin funcții de apelare vocală (atingând simultan butonul multifuncțional și +) folosit fie Windows Phone.

Una peste alta, căștile sport Bluetooth Mpow Antelope sunt o opțiune bună de luat în considerare dacă sunteți în căutarea unei soluții audio wireless. Căștile sunt disponibile de pe Amazon.com (în apropiere de 35 USD) sau direct de pe site-ul Mpow.

Vezi pe Amazon.com

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here