Windows 10 20H1 Insider build 18917 se lansează în inelul rapid

Ce trebuie sa stii

 • Windows 10 build 18917 este acum disponibil pentru Fast Ring Insiders.
 • Aceasta este cea mai recentă versiune pentru ramura de testare 20H1.
 • Actualizarea include o mulțime de remedieri, împreună cu unele altele ale naratorului, Windows Ink Workspace și multe.

Windows Insiders de pe inelul Fast pot acum să pună mâna pe o nouă versiune de previzualizare Windows 10 20H1. Cea mai recentă versiune împinge numărul versiunii până la 18917 și include gama obișnuită de remedieri, împreună cu copiii ale naratorului, opțiuni de limitare a descărcarii pentru optimizarea livrării și multe altele. Iată o privire completă asupra noutăților.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce este nou în 18917

 • Noi opțiuni de limitare a descărcărilor pentru optimizarea livrării: Am auzit de la utilizatorii noștri cu viteze de conexiune foarte scăzută că setarea limitării descarcărilor ca procent din lățimea de bandă disponibilă nu oferă suficientă ușurare în reducerea impactului asupra rețelelor lor. De aceea am adăugat o nouă opțiune pentru a reduce lățimea de bandă utilizată de Optimizarea livrării ca valoare absolută. seta acest lucru separat pentru descărcări din prim-plan (descărcări pe care le inițiați din Windows Store, de exemplu) sau descarcări de fundal. Această opțiune există deja pentru profesioniștii IT care utilizează politici de grup sau politic MDM pentru a configura Optim livrării. În această versiune, am simplificat configurarea prin pagina de setări.
 • Îmbunătățiri ale naratorului: Îmbunătățiri de citire a tabelului de date: am optimizat informațiile pe care le auziți cu Naratorul când navigați într-un tabel utilizând comenzile de navigare în tabel. Naratorul acum mai întâi înainte de date, urmate de date celulei, urmate de poziția rândului/coloanei pentru acea celulă. În plus, Naratorul citește anteturile numai atunci când anteturile au schimbat, astfel încât să vă puteți concentra asupra conținutului celulelor.
 • Subsistemul Windows pentru Linux 2: WSL 2 este o nouă versiune a arhitecturii care alimentează subsistemul Windows pentru Linux pentru a rula binare ELF64 Linux pe Windows. Această nouă arhitectură, care utilizează un nucleu Linux real, schimbă modul în care binare Linux interacționează cu Windows și hardware-ul computerului, dar oferă totuși aceeași experiență de utilizator ca și în WSL 1 (versiunea actuală disponibilă pe scară largă). WSL 2 oferă o performanță mult mai rapidă a sistemului de fișiere și compatibilitate completă cu apelurile sistemului, ceea ce vă permite să rulați mai multe aplicații precum Docker!
 • Actualizări Windows Ink Workspace: După cum am menționat săptămâna trecută, este posibil să observați că Windows Ink Workspace s-a schimbat pe computer. Asta pentru că actualizăm experiența Windows Ink Workspace și începem să lansăm unele persoane din interior. Ca parte a acestui lucru, Windows Ink Workspace acum ocupa mai mult spațiu pe ecran și nu convergem experiențe de tablă cu noua legătură directă către aplicația noastră Microsoft Whiteboard.

Modificări generale, condiții și remedieri pentru computere

 • Am remediat o problemă în care unii utilizatori au întâmpinat un cod de eroare 0x8007000E în timp ce descărcau versiunea din cauza consumului mare de RAM.
 • Am remediat o problemă în care utilizatorii nu puteau folosi opțiunea „Adăugați o funcție” Funcții la cerere pentru desktop.
 • Am remediat o problemă în care tragerea emoji-urilor și a panourilor de dictare era întârziată în mod neașteptat.
 • Suntem în curs de lansare sau modificare în această versiune pentru a rezolva problema în care, dacă bara activității a fost setată să se ascundă automat, lansarea meniului Start ar ascunde mai întâi bara de activitate a deschiderii meniului Start.
 • Am remediat o problemă care a dus la faptul că meniul Start și bara de activitate devin 100% transparente pe monitoarele secundare sau după.
 • Am actualizat noua experiență de căutare File Explorer pentru a fi acum întunecat atunci când este utilizat în tema întunecată. Notă – această experiență este încă în curs de implementare. Mulțumim tuturor celor care au încercat până acum și au distribuit feedback, vă vom anunța când se extinde lansarea.
 • Am remediat o problemă în care Windows Security s-ar bloca dacă ar fi lansat din Setări atunci când utilizați o limbă de afișare arabă.
 • Am remediat o problemă în care serviciul audio s-ar putea bloca la oprire dacă sunetul spațial era activat.

Probleme cunoscute

 • Această actualizare poate eșua prima dată când încercați să o descărcați cu un cod de eroare 0xc0000409.
 • Pentru edițiile Home, este posibil ca unele dispozitive să nu vadă „actualizarea instalată” pe pagina cu istoricul actualizărilor.
 • Pentru edițiile Home, este posibil ca unele dispozitive să nu poată vedea modificarea „progresului descarcării %” pe pagina Windows Update.
 • A exista o problemă cu versiunile mai recente de software anti-cheat folosite cu vechi jocuri, în care, după actualizarea celor mai recente versiuni 19H1 Insider Preview, pot cauza blocări computerelor. Lucrăm cu parteneri pentru a-și software-ul cu o remediere, iar majoritatea jocurilor au lansat corecții pentru a împiedica actualizarea PC-urilor să se confrunte cu această problemă. Pentru a minimiza șansa de a întâlni această problemă, asigurați-vă că rulați cea mai recentă versiune a jocurilor înainte de a încerca să actualizeze sistemul de operare. De asemenea, lucrăm cu anti-cheat și dezvoltatorii de jocuri pentru a rezolva probleme similare care pot apărea cu versiunile 20H1 Insider Preview și vom lucra pentru a minimiza probabilitatea acestor probleme în viitor.
 • Unele cititoare de carduri SD Realtek nu funcționează corect. Investigați problema.
 • Protecția împotriva manipulării poate fi dezactivată în Windows Security după actualizarea acestei versiuni. Îl poți reporni.
 • Suntem conștienți de o problemă cu Bopomofo IME în care lățimea caracterului este schimbat brusc la Lațime completă de la Lățime la jumătate și la investigație.
 • Investim o problemă în care utilizatorii raportează căutările în File Explorer se redă într-o zonă neașteptat de mică, iar clicul pe ea duce la o blocare.

Dacă sunteți înscris în inelul rapid, puteți obține versiunea 18917 prin Windows Update. Pentru mai multe, consultați postarea completă a Microsoft pe blogul Windows.

Accesorii ieftine pentru PC ne plac

Aruncă sau la aceste accesorii minunate PC, toate acestea vă veți vedea experiența Windows.

Anker 4 porturi USB 3.0 hub (10 USD la Amazon)

Fie pe computer desktop sau laptop, este nevoie de mai multe porturi la care să conectezi lucrurile. Acest hub vă oferă încă patru USB 3.0 porturi de tip A.

Sistem de management al cablurilor Ikea Fixa (11 USD la Amazon)

Acest kit de gestionare a cablurilor IKEA este biletul tău către o configurație curată. Este simplu și funcțional.

Puck NZXT (20 USD pe Amazon)

Acest mic accesoriu inteligent are magneți puternici în spate pentru a-l face să se lipească de oricare dintre panourile metalice de pe carcasa PC-ului sau de orice altceva. Este grozav pentru agățarea accesoriilor precum căștile.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here