Câștigă Halo 5 „Gold REQ Packs” urmărind meciuri pe Mixer

Ce trebuie sa stii

  • va câștiga „Pachete de aur REQ” în jocul dacă vizionați Halo 5: Guardians pe Mixer.
  • Pachetele Gold REQ conțin articole cosmetice.
  • Va trebui să urmăriți meciurile Slayer pentru a avea șansa de a câștiga.
  • Halo 5 costă 22 de dolari pe Amazon.

Chiar și după toți acești ani, Halo 5: Guardians primește un suport excelent după lansare. Acum câteva luni, jocul a fost actualizat pentru Xbox One X, iar recent, modul său „Big Team Battle” a primit hărți și listă de redare noi. Microsoft dorește să mențină jucătorii interesați de experiență, și compania le oferă spectatorilor șansa de a câștiga „Pachete Gold REQ” care conțin articole cosmetice prin Mixer. Dacă vrei să câștigi, trebuie să urmărești meciurile „Slayer” din Halo 5.

Pachetele Gold REQ conțin o mulțime de articole cosmetice uimitoare care ar trebui să vă ajute să vă remarcați în Halo 5. Dacă tot joci, asigură-te că urmărești meciurile Slayer pe Mixer. Este o modalitate de grozavă de a câștiga pradă fără a fi nevoie să treci prin grind.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Halo 5 este un shooter la persoana întâi care are o campanie satisfăcătoare pentru un singur jucător și un mod stelar multiplayer. În timp ce jocul a fost critic pentru povestea sa, caracteristicile online au uimit oamenii. Există atât de multe moduri și moduri de a juca, toată lumea poate să intre și să contribuie.

Mai joci Halo 5 după toți acești ani? Ești încântat de Halo Infinite? Anunță-ne.

Înapoi la elementele de bază

Halo 5: Gardienii

Salvați omenirea încă o dată

Halo 5: Guardians este martorul revenirii Master Chief. Cu toate acestea, el este vânat de agentul Locke pentru a afla de ce construcții masive. Forerunner atacă coloniile umane din întreaga galaxie.

  • 22 USD pe Amazon

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here