Veți precomanda Halo Infinite?

Sursa: Xbox Game Studios

Halo Infinite este aproape la noi. Sau, cel puțin, jumătate este. Pe 8 decembrie 2021, jucătorii vor putea, în sfârșit, să joace noua campanie și modul multiplayer Halo. Cu toate acestea, campania cooperativă, o bază de lungă durată a seriei, nu va fi inclusă în joc la lansare. Nici modul Forge.

Așa este: două elemente masive din Halo Infinite nu vor fi în joc decât la câteva luni după lansare. Împreună asta cu faptul că Microsoft a fost foarte îndrăzneață în a arăta campania, ceea ce a făcut ca editorul nostru principal, Matt Brown, să vă sfătuiască să nu precomandați Halo Infinite, iar întrebările abundă. Doar un sfert din joc a primit o atenție constantă încrezătoare înainte de lansarea sa din 8 decembrie (modul multiplayer).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea în minte, precomandați jocul?

Veți precomanda Halo Infinite?

Mulți fani sunt nervoși cu privire la calitatea campaniei nu numai din cauza cât de puțin s-a arătat până acum, ci și din cauza deciziilor narative din Halo 5 și Halo 4. Luând în considerare recepția mixtă a poveștilor acestor jocuri, unii se întreabă dacă Halo Infinite va continua pe aceeași cale dezbinătoare.

Având în vedere că campania este singurul motiv pentru precomandă, deoarece porțiunea multiplayer va fi gratuită, semnele roșii de mai sus îi fac pe mulți jucători care ezită să-și arunce banii la Microsoft înainte de a vedea starea reală a produsului finit. Cu toate acestea, există un public numeros care a iubit Halo 4 și 5 și este mai mult decât dispus să treacă cu vederea Craig the Brute în favoarea adoptării unei abordări optimiste, prietenoase cu precomandă pentru Infinite. În ce tabără cazi?

Indiferent de calea pe care sunteți setat, anunțați-ne în sondajul de mai sus și comentarii de mai jos. Și dacă precomandați, spuneți-ne de ce. Având în vedere lipsa de stimulente Microsoft pentru precomandă, includerea jocului alături de cele mai bune jocuri Xbox Game Pass și faptul că o bună parte din Infinite poate fi savurată gratuit, ce ați dori să trageți bani înainte de recenziile consumatorilor sunt în?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here