Veți cumpăra laptopul Surface?

La Windows Central, ne plac noile PC-uri. Mult. Ca, LUV autentic. Ce ne place mai mult decât computerele noi? PC-uri Surface noi.

Am acoperit cel mai recent dispozitiv Surface, laptopul Surface care a fost anunțat săptămâna aceasta, din toate unghiurile posibile. În general, suntem impresionați, deși există câteva lucruri despre asta care nu lasă să ne zgâriem capul.

Acum vrem să știm ce credeți voi toți, comunitatea Windows Central, despre noul notebook. Și mai important, vei cumpăra unul? Tocmai am început un thread pe forumul nostru punând chiar această întrebare.

Al Sacco 05-05-2017 06:48 AM

buna tuturor. Până acum, probabil că știți totul despre laptopul Surface. Știți despre acele specificații tehnice. Știți despre cele patru opțiuni de culoare - deși este posibil să nu obțineți dispozitivul în acele culori diferite. Și știți detaliile de preț și disponibilitate. (15 iunie este ziua cea mare, cel puțin dacă locuiți în SUA.S.) Deci, mare întrebare: chiar ai de gând să cumperi unul?...

Răspuns

Dacă sunteți all-in pe laptopul Surface, spuneți-ne de ce. De asemenea, suntem curioși de model și culoarea cu care mergeți. Și ce părere aveți despre baza aceea acoperită cu Alcantara? (Juriul este încă în discuție în cadrul personalului Windows Central, dar personal, mi-aș dori să existe o opțiune fără ea.)

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă Surface Laptop pur și simplu nu este pentru dvs. sau sunteți încă în gard, spuneți-ne de ce. Unele feedback și discursuri atente i-ar putea ajuta pe alții să iau decizii informate de cumpărare.

Pe forumuri: Sooooo, ai de gând să cumperi laptopul Surface sau ce?

Precomandați laptopul Surface

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here