Veți cumpăra dintre primele PC-uri „Always-Connected”??' (sondaj)

În decembrie, Microsoft și Qualcomm au dezvăluit primele două PC-uri din ceea ce va fi cea mai recentă categorie de dispozitive, familia "Always Connected PC" sau un grup de PC-uri care ar trebui să ruleze complet Windows 10 pe procesare. Snapdragon ARM, caracteristică funcționalitatea „pornire instantanee” și pachetul de viață al bateriei următoarei generații.

La aceeași vreme, companiile au anunțat pur și simplu HP Envy x2 și ASUS NovaGo, fără a oferi prea multe detalii. Dar la scurt timp după marele anunț, am trecut practic cu Envy x2 și NovaGo, care nu vor fi ieftine, cu un preț de pornire de 999 USD pentru Envy x2 și 599 USD pentru NovaGo.

Sunt foarte încântat de potențialul categoriilor de dispozitive, dar sunt și realist și știu că primele dispozitive vor fi probabil puțin

aspre pe margini. Cu toate acestea, unii dintre noi din echipa Windows Central intenționează să ridice oricum unul (sau ambele dispozitive). Mă aștept să comand HP Envy x2 imediat ce va fi disponibil din nou pentru precomandă, deoarece vreau să văd cât de curând posibil despre aceasta toată agitația. Sunt curioși să văd cât de bine funcționează. Și îmi place doar jucăriile noi.

Și tu? Ce părere sunt conectate despre primele PC-uri mereu? Ai de gând să cumperi unul? Și dacă da, care și de ce? Votați în sondajul nostru de mai jos și apoi sunați cu detalii în comentarii

  • Vezi la HP
  • Vezi la ASUS

Lectură aferentă

  • HP Envy x2 cu date de livrare ARM amânată la 23 martie
  • De ce ai putea dori un PC cu LTE
  • De ce (și cum) PC-urile Windows 10 cu LTE și eSIM vor schimba jocul

Veți cumpăra imediat un computer HP sau ASUS Always-Connected??

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here