De ce „Grounded” de la Xbox ar putea fi cel mai bun joc de supraviețuire din ultimii ani (video)

Ce s-ar întâmpla dacă un joc precum Conan Exiles sau ARK: Survival Evolved s-ar înfrunta cu lumea Honey, I Shrunk the Kids? Întemeiat este răspunsul tău.

Grounded este un viitor joc de supraviețuire de la Obsidian, cunoscut pentru titluri recente precum The Outer Worlds și Pillars of Eternity. Microsoft a luat Obsidian pentru a dezvolta Xbox Game Studios cu ceva timp în urmă și în ciudat echipei de dezvoltare relativ mai mici a lui Grounded, deja arată o promisiune incredibilă.

Amplasat într-o curte din spate, ați fost micșorat la dimensiunea unei furnici și trebuie să vă dați seama ce a mers prost. Grounded are un lanț de misiuni ale poveștii, dar și o experiență solidă cu nisip cu artizanat, construirea așezărilor și nivelurilor de armură și arme care trebuie cercetate și construite, folosesc piese din diverse târâtoare înfiorătoare care locuiesc pe teren. Tu și până la trei prieteni suplimentari vă veți face drumul de la rădăcină care ronțăie afide la stăpânul curg din spate, îmbrăcați cu o armură creată din prada păianjenilor lup învinși și a altor insecte prădătoare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vezi videoclipul de mai sus pentru câteva dintre primele noastre impresii despre Grounded și află de ce credem că acesta ar putea fi cel mai bun joc de supraviețuire din mult timp. Vom avea, de asemenea, o previzualizare scrisă mai detaliată în curând, așa că rămâneți pe fază!

O luptă microscopică pentru supraviețuire

Pământat

Este o lume mare acolo

Grounded este cel mai recent titlu al Obsidian Entertainment, oferind o experiență unică de supraviețuire în care jucătorul are dimensiunea unei furnici și tot ce se află în curtea din spate vrea să vă facă următoarea masă.

  • Vezi pe Steam
  • Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here