De ce Windows 10 pe cei care urăsc ARM sunt toți greșiți (video)

Unul dintre motivele pentru care am intrat în această meserie este că este incredibil să văd că toată noua tehnologie vine pe piață, să încerce să rezolve probleme pur și simplu să facă viața mai distractivă. Dar, în ultimul timp, am văzut o forță irațională împotriva Windows 10 pe ARM, care pur și simplu nu are sens pentru presupușii fani adevărați ai computerelor pe computer.

Dacă te-ai uitat vreodată la Windows 10 pe ARM, ai văzut negativ și ai decis că nu este pentru tine, felicitări, tocmai ai luat o decizie personală de cumpărare. Este mai mult decât OK, deoarece ar trebui să judecați fiecare produs în funcție de așteptările, portofelul, nevoile și dorințele dvs.

Oh, îmi pare rău, acest Ockel Sirius A Pro vă perturbă viziunea delicată asupra lumii despre ceea ce este un computer? Prea rău.

Dar dacă sunteți cu adevărat un fan al computerelor Windows, nu ar trebui să fiți împotriva Windows 10 pe ARM.

A fi utilizatorul PC-ului trebuie să alegeți. Alege-ți ecranul, cantitatea de RAM, procesorul, aspectul, placa grafică etc. Nu lăsăm pe nimeni să nu dicteze ce este un PC sau cine ar trebui să-l folosească. Doriți să puneți în joc un computer de gaming de 15 inchi la birou? Tu faci tu. Crezi că a scăpa de 800 USD pe un PC de jocuri pentru buzunar este o investiție înțeleaptă? Du-te.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fanii PC-urilor ar trebui să facă root pentru Intel, Qualcomm, AMD, NVIDIA și oricine altcineva care produce hardware. Ar trebui să accepte Dell, HP, Lenovo, MSI, Acer și ASUS să se descurce bine. Cu cât mai multă concurență, cu atât mai multă ingeniozitate și, în cele din urmă, produsele noastre sunt mai bune.

Acest Win2 de 800 USD nu prea arata ca un PC traditional - cred ca nimeni nu si-ar dori vreodata.

Dacă nu vă plac performanța sau limitările ARM, vă puteți direcționa o parte din acestea către Intel? De ce nu pot face un cip care să aibă 15 ore de viață a bateriei, să pornească instantaneu, să nu se încălzească și să aibă LTE încorporat? Pe ce planetă ai respinge vreodată ca această caracteristică să fie setată pe orice PC?

Critica este garantată - ca pentru orice tehnologie pe care o faceți. Dar a fi prea lent sau prea scump sunt probleme temporare și rezolvabile pentru ARM, nu defect fundamental. Vreau o mașină electrică Tesla, dar este prea costisitoare. Prea rău. Voi aștepta până când prețul va scădea și nu, știți, voi face față față de mașini, deoarece prețul este inadecvat.

Windows 10 pe ARM este doar o altă alegere pentru consumatori și afaceri de pe piață. A nu fi pentru tine este bine, car recunoașteți că vă puteți imagina unii oameni de pe această planetă dar mă îngrijesc de toate abilitățile.

Dacă nu, nu vă place computerele. Sunteți interesat de versiunea dvs. a ceea ce ar trebui să fie un PC și asta vă face mai aliniat cu Apple decât cu Windows. Felicitări.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here