De ce unii editori nu au trebuit să participe la E3 2021

Sursa: Asociația Software-ului de Divertisment

După o pauză legată de pandemie în 2020, E3 și-a revenit anul acesta. În condițiile în care ESA se luptă în prezent pentru a menține relevanța acestui eveniment anual și a contracara PR extrem de negativ din jurul unei scurgeri de date care a compromite informații personale a peste 2.000 de jurnaliști, compania a fost investită agresivă într-o demonstrație de ce E3 contează în anul 2021.

Din păcate pentru ESA, acest eveniment este la fel de mare și de succes ca și partenerii săi. Deși pe hârtie părea cu siguranță că E3 2021 va avea o distribuție obișnuită de jucători mari de a publica, a devenit rapid foarte clar că nu toată lumea trebuia să participe la cea mai mare vitrină de jocuri din an.

Felicitări pentru munca grea și succesele E3 2021

Sursa: Microsoft

Înainte de a ne scufunda în pașii greșiți, gafele și deciziile derutant luate de unii dintre cei mai mari parteneri de publicare ai ESA, vreau să acord un moment pentru a recunoaște munca grea și energia pe care membrii acestor echipe s-au angajat cu siguranță pentru a produce un digital prezentare la timp pentru E3 2021. Scopul meu aici nu este să slăbesc sau să anuleze eforturile acestor persoane, ci mai degrabă să pun la îndoială decizia conducerii care să conducă la unele dintre aceste prezentări mai puțin stelare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, merită remarcat faptul că nu toate vitrinele de la E3 2021 au aterizat cu un zgomot. De fapt, companii precum Xbox, Nintendo și Devolver Digital au livrat în moduri mari. Demonstrațiile impresionante de la câțiva dintre acești editori aproape m-au dus înapoi la vremurile bune când E3 era, fără îndoială, cel mai important moment al anului pentru jocurile video. Din păcate, pentru fiecare prezentare la nivel Xbox, alții nu au reușit să-și justifice participarea într-un mod semnificativ. Să vorbim despre unii dintre cei mai grei infractori.

Capcom nu reușește să impresioneze la E3 2021

Sursa: Windows Central

Prima vitrină care mi-a venit în minte a fost de la cei de la Capcom. Îmi place absolut Capcom și multe dintre francizele sale, așa că a fost deosebit de dezamăgitor pentru mine să văd vitrina să dezamăgită într-un mod atât de spectaculos. Compania a încercat să creeze așteptări înaintea acestei prezentări spunând la jocuri precum „The Great Ace Attorney Chronicles, Monster Hunter Stories 2, Monster Hunter Rise și Resident Evil Village” vor fi prezent, dar nu cred că dintre noi nu așteptăm cu adevărat ca aceste jocuri. să fie literalmente singurele afișate. Băiete, ne-am înșelat.

Înțeleg dorința de a dori să apară într-o săptămână în care lumea are ochii pe gaming, dar nu-mi imaginez că acest lucru a făcut mare lucru pentru a muta acul pentru fanii Capcom.

Nu numai că Capcom a discutat în exclusivitate aceste patru titluri anunțate sau lansate anterior, dar nici nu a făcut mare lucru pentru a oferi informații noi convingătoare despre oricare dintre ele. Resident Evil Village, care era anticipat a fi un remarcabil din această vitrină, a primit pur și simplu o fereastră de lansare (nici măcar o dată de lansare strictă) pentru RE: Verse întârziat și o ecran de introducere care arăta tocmai la începutul producției. pe DLC pentru jocul principal. Monster Hunter Stories 2, pe care l-am văzut de mai multe ori pe următorul E3 2021, a primit doar un trailer de joc suplimentar. Monster Hunter Rise a menționat doar un conținut crossover cu Monster Hunter Stories 2, iar The Great Ace Attorney Chronicles a primit o defecțiune a jocului care a părut că a durat o eternitate.

Cred cu adevărat că postările de blog de sine stătătoare care descompun fiecare dintre aceste știri ar fi aterizat într-un mod mai de impact. Deși îi dau lui Capcom un oarecare credit pentru că a menținut această prezentare destul de scurtă, cea mai mare lansare viitoare din Monster Hunter Stories 2 făcând apariții în timpul altor conferințe, această prezentare digitală s-a simțit cu adevărat inutilă. Alte bâjbâituri, cum ar fi știrile pe jumătate despre Resident Evil Village, nu au făcut mare pentru a satisface dorințele fanilor pentru mai multe informații despre Resident Evil și, sincer, i-au lăsat pe mulți cu mai multe întrebări răspunsuri.

Înțeleg dorința de a dori să apară într-o săptămână în care lumea are ochii pe gaming, dar nu-mi imaginez că acest lucru a făcut mare lucru pentru a muta acul pentru fanii Capcom.

Alte gafe notabile din E3 2021

Sursa: Windows Central

Capcom cu siguranță nu a fost singurul editor care nu a reuși să ofere sau să prezinte convingătoare sau semnificativă la E3 2021. Alte companii precum Gearbox au reușit să ofere vitrine mult mai ofensive și șocant de memorabil. Fanii care se așteptau la detalii despre Borderlands 4 sau chiar tachineri pentru un alt DLC Borderlands 3 au fost în schimbul tratați cu Randy Pitchford care se plimba pe platoul viitorului film Borderlands.

Ce zici de o scufundare profundă în jocul Tiny Tina's Wonderlands, recent dezvăluit?? Părea o idee deloc, dar, în schimb, spectatorii au fost tratați cu o repetare a trailerului dezvăluire și apoi cu un memento dureros că Godfall încă există. Știți că este rău când, pe mare alegere unei vitrine de 30 de minute, cea mai veste este că Godfall primește DLC.

Unii ar putea susține că Gearbox a avut cea mai proastă prezentare a E3 2021 și ar avea niște dovezi puternice pe care să le spună, dar alții cred că prezentarea Koch Primetime de două ore ia tortul. Cu o combinație de trailere de joc și interviuri incredibil de extinse, ritmul pentru emisiunea Koch Media E3 a fost peste tot. Cu niște dezvăluiri de jocuri în mod legitim interesante, cum ar fi o continuare a Painkiller și un nou Gungrave, o durată de rulare mult mai scurtă ar fi putut face din acest spectacol un spectacol în mod legitim. Din păcate, chiar și cei mai îndrăgostiți fani s-au trezit prin această mănușă media. Din cauza ritmului obositor de lent, aproape că se pare că dezvăluirile și trailere pentru cele mai mari jocuri ale lor ar fi atras mai multă atenție.

Efectele pandemiei sunt încă evidente

Sursa: ESA

În U.S., se pare în sfârșit că ne aflăm în mod legitim de cealtă parte a celei mai rele din această pandemie globală. Înțeleg dorința copleșitoare ca lucrurile să revină la normal și E3 a întruchipat aceste dorințe într-un mod major pentru industria jocurilor de noroc. E3 2021 a fost incredibil de important din multe motive și este imposibil să negați câte de special a fost să văd aceste echipe, precum și fani, reuniți pentru a împărtăși dragostea lor pentru jocuri.

Cu toate acestea, în ciuda întregului haos și zgomot din ultimul an, s-a simțit că unele echipe caută să ignore sau să minimizeze severitatea COVID-19, reunind tot ceea ce au avut de demonstrat, arătând un zâmbet larg și făcând apariția la E3. Oricât de interesant a fost să vezi companii precum Xbox, Capcom, Bandai Namco, Nintendo, Square Enix, Gearbox, Koch Media și multe altele listate pe aceeași factură, cu tot ce se întâmplă în lumea din jurul nostru, îmi doresc câțiva dintre Acești editori. ar fi fost de acord să omite pur și simplu E3 2021.

Impartaseste-ti gandurile!

Care au fost cele mai importante momente ale E3 2021? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos! Asigurați-vă că consultați rezumatul celor mai bune jocuri din E3 2021 și dacă sunteți în căutarea de a juca în timp ce așteptați acele jocuri incredibile, nu ezitați să răsfoiți lista noastră cu cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here