De ce să plătiți mai multe când aceste oferte pentru căștile de joc Turtle Beach sunt toate sub 30 GBP

Indiferent dacă ești un jucător de pe computer, consolă sau chiar mobil, un lucru pe care nu îl poți ignora. Grafica drăguță și ratele de cadre ridicate sunt toate bune și bune, dar dacă experiența audio este nasolă, atunci o să vă distrați rău. Din fericire, această ofertă de Vinerea Neagră pentru căștile Turtle Beach de la Amazon UK este aici pentru a salva situația și pentru a vă cere mai puțin de 30 GBP în acest proces.

Opțiune de buget

Turtle Beach Recon 200

O opțiune excelentă pentru căști cu buget redus

Turtle Beach Recon 300 este una dintre cele mai bune căști de nivel de intrare, iar la 30 USD, este o fură absolută.

  • 30 GBP la Amazon

Cel mai bun din grup este Recon 200, un set cu cască despre care am spus în recenzia noastră că atinge cu ușurință cu mult prețul său. Momentan, a scăzut la 29 GBP.99 în alb și negru, deși va trebui să așteptați până pe 2 decembrie pentru ca cel negru să fie livrat așa cum este. Așa este de popular acum!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, în lista de oferte de la Turtle Beach sunt Recon 50 și Recon 70. Cel din urmă vă va costa doar 23 de lire sterline, în timp ce primul va sparge bariera 20 de lire sterline la doar 18 de lire sterline. Toate acestea sunt și căști cu fir, așa că nu contează dacă joci pe PC, consolă, sau combinație a, noul tău căști tuturor mobil bine cu toate.

În ultimul timp, a fost o perioadă costisitoare pentru jocuri, ceea ce cu Xbox Series X, Xbox Series S și PS5 lansându-se împreună, ca să nu mai vorbim de mulțime obișnuită de titluri mari care se lansează la timp pentru sărbători. Cel puțin cu această ofertă grozavă puteți recupera niște bănuți fără a sacrifica calitatea.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here