De ce Surface 3 de la Microsoft încă se ridică în 2017

Lansat în 2015 pentru doar 499 USD, Surface 3 a fost alternativă mai ieftină a Microsoft la Surface Pro 3. Are aceeași calitate excelentă a construcției și un preț mai mic, în detrimentul specificațiilor. Surface 3 nu a avut la fel de succes ca Surface Pro 3, dar a permis utilizatorilor să experimenteze Surface la un cost mult mai mic.

Totuși, au trecut aproape doi ani de la acea lansare, ceea ce înseamnă că industria a avansat, iar specificațiile de atunci, cel mai probabil, nu mai rezistă bine în comparație cu alternativele moderne. Este adevărat, dar Surface 3 nu a îmbătrânit chiar atât de rău. S-a lansat deja cu un procesor cu specificații destul de scăzute, un Intel ATOM mai exact, așa că chiar și în 2015 aveai să obții performanțe sub egale în comparație cu un cip Intel Core M sau Core i3.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din păcate, Microsoft încă nu a actualizat linia sa non-pro de dispozitivul Surface, ceea ce înseamnă că Surface 3 este încă Surface entry-level pentru a-ți dori să nu ai grijă să-și dezvolte degetele în marca emblematică a Microsoft. Deci, cum rezistă Surface 3 în 2017 și este încă un dispozitiv de pornire bun pentru utilizatorii nu care doresc să facă schimbarea? Să aflăm.

Performanţă

În primul rând, performanța este importantă și, după cum știm, Surface 3 nu este o centrală puternică. Cu un procesor Intel ATOM x7 cu 2 GB sau 4 GB de RAM, Surface 3 a fost menit să fie bun pentru multitasking ușor, navigare pe web, e-mail și procesare de text. Nu era un dispozitiv în care să poți edita videoclipuri din mers, deoarece acesta era genul de sarcină pentru un Surface Pro 3. Oricum, nu a fost pentru asta Surface 3, iar Microsoft a poziționat Surface 3 ca un dispozitiv de productivitate, ceea ce a fost bun pentru studenți sau cei care lucrează în Microsoft Office. Și chiar a fost.

Chiar și în 2017, Surface 3 rezistă în acest sens. De fapt, performanță în Windows 10, a devenit mai puțin comparație cu Windows 8.1. Microsoft a depus multă muncă sub capota Windows 10 pentru a-l face să funcționeze excelent pe hardware-ul low-end, iar acest lucru beneficiază în mod direct dispozitiv precum Surface 3. Încă se sufocă atunci când faci multitasking cu mai multe aplicații simultan, dar dacă faci doar lucruri simple, cum ar fi să scrii un document în timp ce asculți muzica și navighezi pe web, Surface 3 rezistă bine.

Totuși, aceasta este amploarea scenariului dvs. de utilizare. Dacă mai împingeți Surface 3, va provoca unele încetiniri vizibile. Deși mai bun, Windows 10 nu a perfecționat totul. Instalarea actualizărilor durează încă mult mai mult decât pe un hardware mai modern la acest aspect și, uneori, încărcarea aplicațiilor poate dura câteva secunde în plus, ceea ce se adună timp în. De asemenea, am observat că uneori, deși rar, meniul Start nu se deschide prima încercare. Este nevoie de un al doilea sau al treilea clic înainte ca Windows să decidă să deschidă efectiv Start.

Durata de viață a bateriei este excepțională. Obțin în mod constant nouă sau 10 ore cu o singură încărcare cu Surface 3 și chiar mai mult atunci când îl folosesc ușor. Acest lucru îl face un dispozitiv excelent pentru când sunteți în mișcare, deoarece nu va trebui să purtați un încărcător doar în cazul în care să rămâneți fără suc. Ar trebui să te facă să treci bine ziua de lucru.

Vorbind despre încărcare, Surface 3 folosește un port de încărcare MicroUSB, mai degrabă decât USB-C la care te-ai aștepta la un dispozitiv ca acesta în 2017. De când a fost lansat în 2015, totuși, micro USB este ceea ce obțineți. Sigur, se simte vechi acum, dar este ceva cu care pot trăi, având în vedere că încă mai am atât de multe încărcătoare micro-USB în jur.

Una dintre cele mai mari nemulțumiri pe care le am cu Surface 3 este că durează un timp neobișnuit de mult pentru a încărca. Chiar și cu încărcătorul oficial Surface 3, poate dura până la două ore pentru a încărca complet de la aproximativ 10% baterie. Este foarte lent când luați în considerare dispozitivele mai noi cu USB-C și încărcarea rapidă poate consuma o baterie în mai puțin de o oră. Este o înervare mai mult decât orice, dar totuși ceva de luat în mare.

Calitate de construcție

Acum, un lucru pe care Surface îl face fenomenal este calitatea construcției, iar Surface 3 nu face excepție. Cu Surface 3 fiind în esență un Surface Pro 3 mai ieftin, Microsoft a trebuit să reducă undeva pentru a menține costurile scăzute. După cum putem spune după cipul Intel ATOM din interior, Microsoft a decis să reducă specificațiile, mai degrabă decât materialele folosite pentru a construi dispozitivul. Drept urmare, Surface 3 se simte exact ca un dispozitiv Surface Pro, având acel șasiu de magneziu super premium și un superb 10.Ecran de 8 inchi, 1920x1200, cu suport cu trei poziții.

Acela 10.Ecranul de 6 inchi este foarte frumos și, având un raport de aspect 3:2, face o vizionare excelentă în modul portret, precum și în modul peisaj. Cu viitoarea actualizare Windows 10 Creators, Microsoft construiește într-o librărie, iar voi arăta grozav pe acest ecran. În modul peisaj, raportul de aspect 3:2 face ca totul să se simtă mai puțin înghesuit în comparație cu un ecran cu raport de aspect 16:9 mai tradițional.

Unul dintre avantajele utilizării unui cip Intel ATOM este că nu necesită un ventilator pentru a se menține recepția, ceea ce înseamnă că Microsoft a păstrat Surface 3 incredibil de subțire și fără acea decupare ciudată a ventilației pe care să o găsiți atât pe Surface Pro 3, câte. și pe Surface Pro 4. Acest lucru face ca Surface 3 să se capete un bloc solid, ceea ce oferă o experiență premium excelentă atunci când simțiți achiziția.

Trecerea pe suport, un element important pe orice suprafață, deoarece permite dispozitivului să stea în poziție verticală. Deși nu este suport infinit găsit pe Surface Pro 3 și Surface Pro 4, Surface 3 oferă trei poziții, care ar trebui să fie bine pentru mulți oameni. În plus, Microsoft oferă și Type Covers concepute special pentru Surface mai mici, care sunt pentru persoanele care doresc să folosească excelent Surface 3.

Din păcate, Microsoft nu a actualizat Husele de tip Surface 3 de la lansare, ceea ce înseamnă că vor folosi designul și aspectul mai vechi Type Cover, mai degrabă decât noul design și aspectul găsit pe Husele de tip Surface Pro 4. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu există nicio modalitate de adăugare a Windows Hello la Surface 3, deoarece nu există nicio opțiune de amprentă pe Type Covers pentru Surface 3. Aici Surface 3 începe să pară că a fost lăsat în urmă. Fără Windows Hello și nicio actualizare a accesoriilor de la lansare creează o experiență care pare că ar fi venit de acum doi ani.

Este păcat, pentru că dacă Microsoft ar fi actualizat accesorii pentru Surface 3, nu s-ar simți la fel de învechit ca. Dacă aș putea cumpăra o nouă husă Type Cover pentru Surface 3 cu un cititor de amprentă și trackpad și tastatură actualizată, ar da o nouă viață dispozitivului în mai multe moduri. Exact asta a făcut Microsoft pentru utilizatorii Surface Pro 3 când s-a lansat Surface Pro 4, oferind utilizatorilor pe tabletă mai veche mod de a-și actualiza Type Covers. Dacă doar Microsoft ar face acest lucru pentru Surface 3, l-ar face din nou un produs convingător.

Gânduri final

Așa că recomand Surface 3 în 2017? Da, o iau.

Încă rezistă din punct de vedere al designului și, deși are un cip Intel OM, este încă un dispozitiv AT ușor de navigare pe web, de e-mail și de scriere. Așa era când s-a lansat prima dată și asta este și astăzi. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv care să răspundă acestor nevoi, ar trebui să neapărat să verificați Surface 3. Dacă puteți găsi o ofertă pentru el, sau chiar obțineți o utilizare ușor, o recomand cu siguranță.

Sau ați putea aștepta și vedeți dacă Microsoft va actualiza Surface 3 anul acesta cu un nou Surface 4, care ar face fiecare utilizator Surface non-profesional. Sunt cu siguranță un fan al liniei non-pro și voi fi unul dintre primii care precomanda un nou dispozitiv Surface non-pro ori de câte ori Microsoft va anunța unul. Este un dispozitiv de pornire excelent în lumea Surface, iar dispozitivul oferă utilizatorilor o perspectivă excelentă asupra calității construcției și experienței la care vă puteți aștepta la linia emblematică a dispozitivului Microsoft.

  • Vezi pe Amazon
  • 75 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here