De ce Microsoft trebuie să lanseze un nou Surface Dock — acum

Cea mai recentă versiune a Surface Dock a fost lansată în urmă cu mai bine de doi ani. Și, deși face treaba pentru majoritatea oamenilor care doresc să-și folosească PC-urile Surface pentru a alimenta o stație de lucru sau unele porturi suplimentare, Dock-ul lipsește în câteva moduri cheie care devin mai evident că noul hardware puternic Surface, tehnologic. progres și scăderi de preț în tehnologia de afișare 4K.

De pe forumurile noastre: Cu Surface Book 2 ieșit, Microsoft va actualiza dock-ul Surface?

Am folosit zilnic un Surface Dock în ultimele șase luni, la început cu Surface Pro și acum cu Surface Book 2. Și, deși există multe de iubit - este în general fiabil, portabil, simplu de utilizare și funcțional - are câteva slăbiciuni flagrante, cel puțin pentru un subset de utilizatori avansați de Surface.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată o listă de motive pentru care Microsoft trebuie să lanseze un nou Dock, precum și câteva surse pe care am dori să văd când vă faceți acest lucru.

Vezi la Microsoft

Este posibil ca Surface Dock să nu păstreze Surface Book 2 încărcat

După cum am menționat, am folosit Surface Book 2 de 15 inchi cu Surface Dock. Și nu am avut probleme în timpul calculelor de zi cu zi. Cu toate acestea, sursa de alimentare Surface Dock oferă doar 90 de wați (W). Cablul care vine cu Surface Book 2 oferă 102 W. Chiar dacă utilizați cablul de 102 W cu Dock, nu primiți atât de multă putere cât are nevoie de Surface Book în anumite situații.

Editorul nostru executiv Daniel Rubino a explicat recent de ce Surface Dock nu este potrivit pentru utilizarea cu Surface Book 2 de 15 inchi, în ciuda faptului că pagina Microsoft Dock spune că acceptă acel laptop și nu menționează eventuale limitări de putere.

De la Rubino:

[La Surface Dock are câțiva ani acum și furnizează mai puțină energie Surface Book 2, parțial, deoarece alocă o parte din putere pentru celelalte porturi (patru USB Type-A, Ethernet și două DisplayPort-uri)

Cu alte cuvinte, a avea mai multe dispozitive și accese conectate la Surface Dock poate reduce puterea totală a Surface Book 2, ceea ce este de obicei bine pentru calcularea de zi cu zi, dar atunci când este în performanță Best, poate să nu fie suficient.

Utilizatorii Surface Book 2 care doresc cea mai bună experiență posibilă ar putea dori să o folosească împreună cu un monitor și diverse alte dispozitive. Și ar putea dori să activeze modul „Cea mai bună performanță” al dispozitivului. Dar Surface Dock ar putea duce la scurgerea energiei în timp ce dispozitivul este conectat, ceea ce este regretabil, în cel mai bun caz și posibil inacceptabil pentru unii utilizatori.

Surface Dock de la Microsoft este acum în urmă cu vremurile, în acest sens, și nu este bine ca compania să ofere doar un Dock care nu poate ține pasul cu laptopul său de ultimă generație.

Selectarea porturilor (din ce în ce mai slabă) a Surface Dock

Actualul Surface Dock are următoarele porturi: două Mini DisplayPort-uri, un port Gigabit Ethernet, patru USB 3.0 porturi și unul 3.Port de ieșire audio de 5 mm. Acum doi ani, matricea de porturi din Surface Dock era acceptabilă. Astăzi, nu atât.

De ce? Nu există HDMI. Nu există USB-C. Și, ca atare, Dock-ul nu acceptă nici Thunderbolt 3. Toate acestea sunt standarde în zilele noastre.

Pentru majoritatea utilizatorilor de Surface, niciuna dintre aceste omisiuni nu este o problemă. Dar odată cu lansarea Surface Book 2, încep să arate exact așa - omisiuni - în loc de simplă decizie de proiectare. Și pe măsură ce Microsoft actualizează și lansează noi suprafețe suplimentare, acest lucru va deveni doar mai evident și mai nefericit.

Noul Surface Dock trebuie să aibă toate aceste porturi, mai multe dintre ele în unele cazuri, astfel încât să fie "prevăzut pentru viitor.„Și Microsoft trebuie să-l lanseze mai devreme decât mai târziu, înainte ca acest lucru să devină o problemă pentru mai mulți proprietari de Surface.

Ce zici de vizualizajele 4K?

Microsoft spune că Surface Dock are „două porturi video de înaltă definiție.„Dar compania are grijă să evite termenul 4K. De ce?

Deși puteți conecta și utiliza două afișaje 4K împreună cu computerul dvs. prin Surface Dock, experiența este mai puțin decât ideală. Dispozitivele Surface actuale - nu doar Dock-ul, ci și PC-urile în sine - acceptă doar rate de reîmprospătare de 30 de cadre pe secundă (FPS) pentru două ecrane la 4K adevărat, sau cel puțin 3.840 x 2.160 pixeli, conform Microsoft.Asta nu va oferi experiența celor mai mulți oameni care plătesc pentru două ecrane 4K și care joacă sau vicționează conținutul 4K pe ele, se așteaptă, ceea ce ar necesita sau rata de reîmprospătare de cel puțin 60 FPS. (Totuși, cele mai recente PC-uri Surface pot alimenta un ecran 4K la 60 FPS.)

Ce legătură are cu Surface Dock? Chiar acum, nu mult. Dar atunci când Microsoft actualizează o parte sau tot hardware-ul său Surface pentru a accepta 4K adevărat pe două sau mai multe ecrane, Surface Dock trebuie să poată ține pasul.

Pentru a rezuma toate acestea

Pentru majoritatea utilizatorilor Surface de astăzi, Surface Dock este o soluție de andocare potrivită, deși nu perfectă. Pentru a fi corect, actualul Dock funcționează bine în cea mai mare parte. Este portabil și fiabil. Și este foarte ușor de configurat și utilizat.

Dar asta nu este suficient. A fost lansat acum doi ani, iar în lumea tehnologiei, asta este o viață întreagă. Este, de asemenea, destul de ciudat și nu se potrivește cu adevărat cu estetica Surface. Dar sunt plângeri minore.

Concluzia este că este timpul ca Microsoft să lanseze o versiune actualizată a Surface Dock, astfel încât toate problemele potențiale descrise în această postare devin neprobleme în locul de reclame autentice.

Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here