De ce este important să folosiți software antivirus?

Crima cibernetică devine o întâmplare obișnuită în era digitală și se preconizează că va cauza daune financiare de 6 trilioane de dolari până în 2021. Fie că este vorba de scurgeri de date, campanii de ransomware sau atacuri DDoS care închid companii întregi, această amenințare crește în fiecare zi și îi pune pe toți în pericol.

Una dintre cele mai bune moduri de a vă proteja de criminalitatea cibernetică este prin instalarea uneia dintre cele mai bune soluții antivirus pe computer, tabletă sau smartphone. Un program antivirus bun va căuta amenințări de securitate cibernetică, vă va avertiza cu privire la orice lucru considerat suspect și va atenua atacurile primite, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la hackeri. Iată câteva dintre motivele pentru care antivirusul este important.

Virușii vă încetinesc computerul

Atunci când un computer este victima unui malware, a unui virus sau a oricărui alt tip de atac cibernetic, performanța acestuia va fi afectată semnificativ. Un virus poate ocupa multă memorie, poate efectua acțiuni rău intenționate în fundal, poate perturba modul în care funcționează computerul, îngreunează accesul la internet și poate cauza blocarea aplicațiilor legitime. În general, veți găsi computerul mult mai lent și mai dificil de utilizat. Dar o soluție antivirus va împiedica aceste lucruri să se întâmple.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Protejarea datelor dvs

Hackerii lansează tot mai mult atacuri devastatoare asupra victimelor nebănuitoare. De la spionarea conturilor de rețele sociale ale oamenilor până la sigilarea informațiilor lor personale, escrocii cibernetici provoacă haos online. Și dacă reușesc să pirateze computerul pentru că este nesigur, pot face mai multe daune. Descărcați unul dintre cele mai bune programe antivirus, veți fi întotdeauna ferit de amenințare a hackingului.

Preveniți pierderea datelor

Este posibil să stocați sau mulțime de date importante pe dispozitivul dvs. de calcul, de la fotografii de familie la documente de afaceri. Dacă nu ați făcut o copie de rezerva a hard diskului și un hacker vă puteți încalcă computerul, ai putea ajunge să pierzi tot ce se află pe el. Mai rău și mai rău, escrocii cibernetici pot chiar să vă modifice datele personale. O aplicație antivirus bună va ține hackeri departe de dispozitivul tău. și va asigura că conținutul computerului dvs. nu poate fi șters, furat sau modificat.

Protejarea copiilor

Web-ul poate fi un loc periculos, în special pentru copii. Fie că este vorba de site-uri pornografice sau de jocuri de noroc, o mulțime de conținut găsit pe internet nu este potrivit pentru tineri. Fără protecție antivirus, este posibil ca tinerii să întâlnească site-uri web, motoare de căutare, forumuri și alte servicii de internet care conțin conținut neadecvat și programe malware. Mai simplu spus, antivirusul face internetul mai sigur pentru copii.

Asigurați-vă că dispozitivul este rezistent la piratare

Odată cu creșterea riscului crimei cibernetice, companiile de furnizare a acestora în mai multe dispozitive și software-ul lor cu funcția de securitate încorporată pentru a proteja utilizatorii de hackeri. Dar, din păcate, făptașii dezvoltă în mod constant noi metode pentru a trece pe furiș dincolo de măsurile de securitate și a sparge dispozitive. Dacă vă puteți face dispozitivul sigur și să vă protejați confidențialitatea, investiția în software antivirus este o idee excelentă. Atunci când antivirusul este combinat cu funcții de securitate încorporate, dispozitivul dvs. devine mult mai puternic și nu poate fi încălcat de infractorii cibernetici ca urmare. Sunt atât de multe în joc fără antivirus.

Bitdefender Antivirus Plus 2020

Acest antivirus vă monitorizează computerul în timp real pentru a opri fișierele rău intenționate înainte ca acestea să aibă șansa de a începe descărcarea.

30 USD de la Bitdefender

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here