De ce Bobby Kotick, CEO-ul Activision-Blizzard, se ascunde în spatele subalternilor?

Sursa: Blizzard Entertainment

Ați crede că în această situație, CEO-ul Activision Blizzard, plătit excesiv de mult, Bobby Kotick ar putea avea ceva de spus.

Săptămâna aceasta, o serie de noi acuzații a lovit editorul asediat. O investigație de trei ani a departamentului ocuparea forței de muncă și locuințe din California a declanșat proceduri judiciare împotriva Activision Blizzard, susținând o cultură a atitudinilor sexiste față de femei, diferențe salariale și hărțuire - care ar fi putut chiar să contribuie la sinuciderea unui. angajat. Un alt raport de la Bloomberg a detaliat modul în care Activision a făcut presiuni pe Blizzard pentru a tăia colțurile Warcraft III Reforged, creând un mediu în care depresia și anxietatea au devenit răspândite.

Ați crede că în această situație, CEO-ul Activision Blizzard, mult supraplătit, Bobby Kotick ar putea avea ceva de spus pentru a reduce consternarea internă, mai ales având în vedere că a obținut premii recente de 150 de milioane de dolari. Același CEO a fost la cârma pentru exodul fondatorilor cheie Blizzard, creând în același timp o cultură a nesiguranței locului de muncă, în care disponibilizările devin o practică aproape anuală. A fi orb la problemele raportate în cadrul companiei este cu siguranță cel mai flagrant e al lotului. Cu toate acestea, în ciuda procesului și a revărsării pe scară largă a foștilor angajați ai Blizzard care să împărtășească poveștile pe Twitter, Kotick nu poate fi găsit nicăieri.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Activision Activision Blizzard este responsabil pentru jocuri precum World of Warcraft, Overwatch și Call of Duty, precum și pentru suita King de jocuri pentru mobil.

În loc să se comenteze, Kotick s-a ascuns în spatele fostului consilier politic al administrației Bush, Chief Compliance Officer al Activision, Fran Townsend, pentru a oferi o apărare dezumanizantă a corporației, împărtășită mai întâi de editorul Bloomberg Jason Schreier.

„Am vrut să te adresez. Știu că acest lucru a fost dificil pentru mulți dintre noi. Un proces intentat recent a prezentat o imagine distorsionată și neadevărată a companiilor noastre, inclusiv povești incorecte, vechi și în afara contextului - unele de acum mai bine ale unui deceniu."

Townsend a contestat procesul din California, spunând că acesta conține scenarii „în afara contextului” și, de asemenea, a despre cât de mult grozave au fost propriile sale experiențe în cadrul companiei, fără a oferi simpatie sau recunoașterea celor care se confruntă cu probleme în cadrul companiei. curs de desfășurare.

„Companiile Activision de astăzi, companiile Activision pe care le cunosc, sunt companii grozave cu valori bune. Când m-am alăturat echipei de conducere executivă, eram sigur că mă alătur unei companii în care voi fi apreciat, tratat cu respect și oferind oportunități egale cu cele oferite bărbaților companii. Pentru mine, acest lucru a fost adevărat în timpul meu. În calitate de lider, mă angajez să mă asigur că experiența pe care o am este aceeași ca și restul organizației."

Cap viscol J. Allen Brack a emis, de asemenea, un memoriu intern, subliniind o toleranță zero față de comportamentul detaliat în proces. Brack a adăugat că intenționează să se întâlnească cu personalul Blizzard pentru a aduna feedback despre „cum să mergem mai departe."

În discuțiile cu personalul Blizzard din trecut și din prezent, mi se pare destul de evident că Activision Townsend știe, așa cum descrie ea, că există în primul rând în tărâmul fantezist al sălii de consiliu Activision. Pentru a fi complet corectă de Activision, unele dintre atitudinile mai dezgustătoare de la Blizzard par să fi existat înainte de fuziunea din 2008, dar presiunea de a contribui la rezultatul final la Activitate, renunțând la calitatea, siguranța locului de muncă și practică de lucru. sănătoase, este ferm la curent. pragul mega-editorului. Oricum, conducerea Activision are o mulțime de căutări sufletești de făcut chiar acum, dacă într-adevăr, are un suflet de căutat.

În cele din urmă, trebuie să întrebi — de ce este Kotick plătit la fel de mult ca el, dacă nu se găsește nicăieri la cea mai întunecată oră a lui Blizzard? Dintr-o calamitate continuă a motivelor, aș spune că timpul pentru o nouă conducere, o nouă perspectivă și o viziune mai progresivă pentru unul dintre cei mai istorici editori ai jocurilor de noroc este de mult așteptat.

Actualizare 28 iulie 2021: După aproape o săptămână de ascuns, Kotick a răspuns în cele din urmă, admițând că răspunsul inițial a fost surd și s-a angajat să facă „mai bine”.„Totuși, toți am mai auzit asta. Nu există nimic în răspuns care să abordeze moralul, iar Kotick a distribuit adresa publică de e-mail pe care dorește ca personalul Blizzard să o folosească pentru a raporta probleme din cadrul companiei, care acum este probabil inundată de troli. Mișcare inteligentă pentru un bărbat plătit în valoare de 150 de milioane de dolari. Snark deoparte, nu pot decât să speri că Activision-Blizzard va face un pas și va face ceva pentru a rezolva frământările pe care le creează, de dragul tuturor dezvoltatorilor, Kotick, sincer, nu merită.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here