De ce nu s-a gândit Microsoft la această caracteristică excelentă pentru echipe?

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Actualizat 14 mai 2021: Acest articol a fost actualizat pentru a menționa că funcția de editare live este disponibilă în general.

Ce trebuie sa stii

  • Prezi Video are o nouă funcție care vă permite să adăugați conținut multimedia peste fluxul dvs. video în apelurile conferință.
  • Funcția funcționează cu Microsoft Teams, Zoom și alte instrumente populare de apeluri video.
  • În acest moment, nu există o modalitate nativă de a replica aceeași funcționalitate prin Teams.

Prezi Video este un instrument relativ nou care vă permite să suprapuneți text și conținut multimedia peste fluxul dvs. video în apeluri conferință. Instrumentul funcționează cu instrumente populare de conferințe video, cum ar fi Microsoft Teams, Zoom, GoToMeeting și Google Meet. Prezi a adăugat recent opțiunea de a edita conținut live. Noua funcție Prezi Video pare a fi un instrument util care ar putea fi folosit de profesori, profesioniști în afaceri și studenți care încearcă să împărtășească informații.

ZDNet a acoperit funcția, care este disponibilă pentru toți utilizatorii Prezi Video. De asemenea, a distribuit un videoclip nelistat al funcției în acțiune.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vizionarea videoclipului Prezi Video (prezentat mai jos) ridică întrebarea „de ce nu s-a gândit Microsoft la asta pentru Teams?" Funcția adaugă un nou strat comunicării și este mai informativă decât emoji-urile sau flutura la o cameră. Există un loc pentru aceștia, desigur, dar posibilitatea de a adăuga text sau imagini îmbogățește experiența de videoconferință.

Microsoft Teams are un mod Prezentator care le permite oamenilor să se plaseze ca un cap plutitor deasupra prezentării lor PowerPoint. Microsoft ar putea refolosi o parte din această tehnologie pentru a adăuga un pic de distracție și versatilitate la întâlnirile Teams.

În timp ce Prezi funcționează cu Microsoft Teams, o funcție nativă din Teams ar fi mai simplă. Pentru a utiliza Prezi Video, trebuie să creați conținutul prin interfața Prezi, apoi să îl aduceți în Teams. Posibilitatea de a crea, edita și edita în direct conținut prin feedul video în cadrul Teams ar putea adăuga o nouă dimensiune conferințelor video.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here